Exstador zaalvoetbalcompetitie

Oosterhof/Holman – Mind of Visuals         1-6

Dit was wel een wedstriedsje van een Jonge ploeg teugen een aardige ploeg op leeftied. Maar je mutte die oudsjes nooit onderskatte want in een poep en een skeet had Pim Attema al 1-0 maakt. Martin van Wilsum haalde bij de jongeren de gemiddelde leeftied aardig omhoog. En hij kwam oek alleen voor de keeper en toen vielen um de luuken krekt voor sien ogen, mis dus. De jongkjes van MoV drongen steeds meer an en dat leverde de gelijkmaker op van Nick Hoogeveen, 1-1. Bij MOV ston Tjerk Bekius oppe goal en de zweefde soms deur sien doel as een zwaluw, gewellie. En dan bin de wonderen de wereld nog niet uut omdat Tjeu Visser een mooie aanval afrondt, 1-2. Anne andere kant liep Sietse Sytema se hard dattie over de bal heen vloog en ut ding legge liet. Nog inne 1e helft wist Tobias ten Hoeve de stand naar 1-3 te tillen. In de 2e helft keerde MoV keeper Kor Steert een inzet heel kundig maar Tobias ten Hoeve ronde de rebound alsnog af, 1-4. OH zakte wat in en Nick Hoogeveen maakte 1-5 en Tobias ten Hoeve ronde een mooie een twee met broer Harm af, eindstand 1-6.

V.d. Ploeg Schilderwerken – St Bdr Attema/Mkd Harlingen  4-1

Eerst even een rectificatie bij de foto van een paar weken terug stond iets over het 17-jarige talent Nick Aalders maar dat klopte niet ut was de 15 jarige Niec Adriaans. Ze nou is sien pappie oek weer blied. De eerste kans was voor Attema/Harl maar het schot van Dani van Eyck belandde op de paal. Aan de andere kant kwam Marcel Visser alleen voor de keeper maar hij had de ogen dicht, mis dus. Mutte oek zegge dat keeper Panbakker ur een paar mooi uut tikte. Na 14 minuten was ut eindelijk raak een vliegend schot van Marcel Amels deed het net bollen, 1-0. Soulaiman Snoussi maakte bijna 1-1 maar het bleef 1-0 in de 1e helft. Direct na de wissel was daar een fraai pasje van de 15-jarige Niec Adriaans op Marcel Amels in die scoorde 2-0. Inmiddels had Marcel Visser oek sien waar de goal stond en maakte 3-0. Ja en dat die jongens van Attema/Harl gien wissels hadden brak hun even op. Marvin Brandsma was se stukken die maakte zelfs een eigen goal, 4-0. Vier minuten voor het einde redde Dani van Eyck toch nog de verdiende eer, 4-1. Absolute uitblinker was keeper Panbakker anders had ut wel even meer weest as vier.

PoPaLo – Pedicure Spa Harlingen 4-4

Se trots as een hon met zeven snikkels stapten de man van PoPaLo de zaal in. Want se stonden ommus gedeeld tweede en daar mag je best trots op weze. Overigens ston Pedicure Spa Harlingen van Daisy Nota wel bovenan. PPL speuler Lowie Quisenaerts had sien skoenen vergeten toen het ie maar op twee linker skoenen speult van sponsor Hilbrand Pollema speult, nou en die skoenen hewwe nog nooit een goeie bal afgeven. Ze waren al een tiedsje anne gang maar ur was nog niet iens een bal op goal skoten van beide teams. Ja Brain Visser joeg een in ut zijnet, PPL coach Keimpema konst wel eius in sien kont koke se zenuwachtig wassie. An de andere kant kreeg Allard Hoekstra een mooi paske van Martijn Homminga en was ut wel raak, 0-1. Maar direct daarna loste Helik Norbi en skot a la Puskas en was ut weer geliek, 1-1. Keeper Mika Sijbesma van Spa pakte een paar mooie ballen en oek PPL keeper Gerard Viskarre Rutten lag soms geliek met de latte. Brain Visser bezorgde PPL de leiding, 2-1, maar een tikje van Stijn Nagel wist Martijn Homminga goed af te ronden, 2-2. Martijn Homminga maakte zelfs 2-3, ut wudde weer geliek deur een vrije trap van Jurjen Breimer, 3-3. Helik Norbi leek PPL de winst te bezorgen 4-3 maar wederom Martijn Homminga bepaalde de eindstand op 4-4.