Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijd A poule

Stumak – Shamrock                  5-6

Vrijdag 5 mei wud ur niet speult inne Waddenhal en dan hewwe een week later alweer de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking. Nou moest Shamrock nog even winne want die hewwe nog een kansje om 2e te wudden in de A poule. Al na een halve minuut ronde Snoussi een prachtige pass van Dani van Eyck af 1-0 voor Stumak. Drie en een halve minuut later maakte Kevin Hoekstra alweer gelijk, 1-1. Shamrock ging door, Reinier v.d. Stap kreeg een bal op maat van Wesley Schaap, 1-2. Dani van Eyck strafte geknoei in de Shamrock defensie af, 2-2. Daarna liepen de mannen van Shamrock toch weg bij Stumak. Uutblinker Reinier v.d. Stap deed het net weer bollen 2-3, Jeep Outhuyse maakte 2-4 na een paar mooie heupbewegingen en 7 seconden voor de wissel werd het 2-5 door Menno Bottema en die stond net 2 seconden in ut veld. Soulaiman Snoussi begon in de 2e helft met een bal op de paal. Lenny Tijssen schoot vanaf de zijkant en scoorde met hulp van de keeper 3-5. Terwijl de keeper van Stumak even met de poten wied uut ston tikte Reinier v.d. Stap daar de bal deurheen, 3-6. Ut wudden nog spannend deur de topscorer van de A poule Dani van Eyck. Dani maakte 4-6 en 5-6 maar daar bleef het bij, Shamrock pakte de drie punten.