Voetbal

Exstador zaalvoetbalcompetitie

35+ voetbal Friesland Direkt – ZWF/Poelstra   10-1

Peter Beuker van FD was de eerste die op goal skoot maar de bal zat an een elastiekje hij kwam oek se weer terug. Toen suu die weer skiete maar toen viel ie plat op sien vreet. De leiden trouwens meer oppe billug want se moesten wel even wenne anne vloer. Niels Vlottes raakte de paal en Poelstra probeerde dur wel uut te kommen maar deden dat niet met overtuiging. Drie man van FD kwamen oppe goal af Drewes Janssen anne bal maar ja wat doet die goochemerd die wil zelf score maar dat kannie beter an sien broer Johan overlate, mis dus. Na 10 minuten vliegt ur eindelijk een skuiver in van Albert Nieuwenburg, 1-0. Poelstra keeper Arjen Lemstra ston onder druk en maaide een keer wel een meter of 3 over een bal heen. Na een prachtig pasje van Vlottes ramde Drewes de bal oppe paal. Toen ie een balsje van Albert Nieuwenburg kreeg konnie um ur wel met sien snikkel inlegge, 2-0 dus. In de 2e helft ging ut beter Drewes Janssen maakte nog 5, Nicky Dekker 2 en Albert Nieuwenburg 1 tegen scoorde Jeffrey Siccama eindstand 10-1. Nou waren de mannen hun poten niet alleen moed maar ze hadden oek kramp in heen vreet van ut sjanteren.

 

Van der Meulen – Broodje Nuchter   1-4

Ut was in ut begin duudelijk even de kat uut de boom kieke voor beide ploegen. Ur gebeurde dan oek de eerste 10 minuten een verrot klein bitsje alleen wat heen en weer en op en del gepiel. Maar toen vloog ineens een poeier van Valentijn v.d. Laar an spanen oppe lat. Gien voorsprong dus voor BN, dat gebeurde nog wel, vlak voor de wissel ging Robin Zandberg inne fout en wist Stijn Schakenbos daarvan te profiteren, 0-1. En oek in deze partij wudde een knorre sjanterd en was er veul gezeik. En dat terwiel scheids en wethouder Eric de Groot goed floot. Direct in de 2e helft was Valentijn v.d. Laar weer attent en tikte 0-2 binnen. Paola Missaglia kon 0-3 maken maar had even ut haar voor de ogen en miste alleen voorde keeper. vdM kwamen terug maar wudden daarbij wel holpen deur Sander Hartogs die de bal in eigen doel tikte, 1-2. Het lukte vdM niet om langszij te kommen, integendeel Paolo Missaglia bood Stijn Schakenbos een niet te missen kans, 1-3. En Stijn rondde ook nog een assist van Jesse mulder netjes af, 1-4.

 

The Shamrock – v Stee Offshore      4-5

Van Stee ging fel van start meteen miste Rieken van Stee een mooie kans en knalde Sil Cuperus keihard op de paal. En toen was het toch wel een beetje verassend dat aan de andere kant Eric Broekhuizen wel raak schoot, 1-0. Toch was Van Stee de meest aanvallende ploeg maar waren de uitvallen van Shamrock ook levensgevaarlijk, met name van Marco de Boer. Van Stee kwam toch nog gelijk door een treffer van Stijn Scheffer, 1-1 en 2 minuten later prikte Wesley Schaap 2-1 in ut netje en stond Shamrock weer voor. In de 2e helft was het weer Stijn Scheffer die gelijk maakte, 2-2. Jort Scheffer was attent en Van Stee stond weer voor, 2-3. Twee tellen later stonnen ze bij Shamrock even te tukken en kon Sil Koster 2-4 in tikken. Het bleef spannend, snoeihard roste Ton Phiwwiang de bal in ut netje, 3-4. Dur stonnen nogal wat mannen inne goal maar Eric Broekhuizen vond toch een gatsje, 4-4. De mannen stonnen nog te juichen toen David Kwast 4-5 maakte en de winst voor Van Stee binnenhaalde.

 

Bouwvisie Friesland – Buurtbazen    4-4

Oek BB begonnen lekker en zochten de aanval, dit op advies van coach Abdelhak. Jammer dat Thomas Zeilmaker de eerste mooie kans miste. Colin B had meer mazzel en zijn inzet keutelde wel binnen, 1-0. BB kregen drie kansen op rij maar de keeper en een zootsje gimpies stonnen inne weg. Colin B was attent en tikte een rebound inne touwen, 2-0. Thomas Zeilmaker zag zijn penalty gestopt door keeper Spijksma. In de 2e helft werd het spannend en wist Mohamed er zelfs 2-1 van te maken, en meteen was het gelijk door Rejan, 2-2. Maar toen ontwaakte BV weer en maakte Lars Vallinga 3-2 meteen gevolgd door een treffer van Mart v.d. Molen, 4-2. Lars Vallinga miste ook nog een keer alleen voor de keeper. Dat deed Lachgen beter die maakte beheerst 4-3. Sander Spijksma de BV keeper ging inne fout en daarop zei Rehan, hartelijk dank en was het 4-4. En in die stand kwam geen verandering in, de punten werden gedeeld. 

 

Programma 4 november

19.00 Damen Shiprepair-Pedicure Spa Harlingen

19.40 Oosterhof/Holman-Mind of Visuals

20.20 PoPaLo-RCM Administraties

21.00 v.d. Ploeg Schilderwerken-St.Bdr.Attema/Mkld.Harl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda