Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden A poule

Stumak – Buurtbazen      12-3

Het suu goals regene dizze avend want al binnen de minuut had de Stumak topscorer Dani van Eyck al 1-0 in ut netje leit. Drie minuten later zette van Eyck ut op een sprinten en leek ut wel een haas met korte oren, hij liep iedereen ur uut en maakte 2-0. En Dani maakte een zuivere hatrick, 3 goals in een helft, 3-0. Toen wudden de BB mannen een bitsje wakker want 2 tellen later scoorde Abdelhak tegen, 3-1. Maar ja daar was weer Dani van Eyck een skrikbeeld voor de BB defensie en ut wudde 4-1. Tijdwaarnemer Follie P zei, de kast oek wel gek wudde van zukke hardvliegers. Vlak voor de wissel was de andere skutter warmlopen bij Stumak, Soulaiman Snoussi en hij roste 5-1 in de touwen. In de 2e helft liet Pepijn keeper Lenny Tyssen kansloos met een mooie vrije trap, 5-2. Maar ja Stumak balde gewoon deur en Soulaiman Snoussi maakte ur nog 5 en Dani van Eyck nog 2 teugen scoorde Pepijn nog een keer, eindstand 12-3.

Van Stee offshore – v.d. Ploeg Schilderwerken         3-7

Je zien niet vaak dat een ploeg bestaat uut 8 man en de andere maar liefst uut 9 speulers. Dan kan je natuurlijk de hele wedstried je ut hompeskompus lope want ur binne wissels genoeg. Nou begon dat v.d. Ploeg voortvarend want al binnen de 2 minuten had Levi Kiewiet al een goal maakt, 0-1. As 2 tellen later an de andere kant Sil Kuperus de bal oppe goal kopt vient keeper Hessel Zuiderhof de bal te hiet en liet um tussen sien klauwen deurgaan, 1-1. Het antwoord kwam snel uut een scrimmage wist Marcel Visser de bal binnen tikken, 1-2. En meteen daarna maakte Marcel ur oek nog 1-3 van. Beide teams bleven vliegen als jonge honnen, let wel, heen en weer vliegen. En nog voor de wissel wist ook David Kwast een voorzetje van Sil Kuperus binnen te koppen, 2-3. Inne 2e helft ronde Sjouke Bootsma netjes een assist van Marcel Amels af, 2-4. Ja en na die treffer liepen de mannen van v.d. Ploeg bij hun teugenstanders vandaan. Marcel Amels 2-5 en 2-6, de tegengoal kwam van Stijn Scheffer, 3-6 en de laatste goal was van Levi Kiewiet, 3-7.

V.d. Meulen – The Shamrock        5-3

In de 1e helft waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd en tastten elkaar eerst even af. Maar na 5 minuten namen de mannen van v.d. Meulen de leiding door een harde schuiver van Bas Helfferich, 1-0. Ja en waar is Remko Zandberg goed in, jawel ogen dicht en hard uithalen en dat deed ie nou oek, 2-0. Daan Mulder kon 3-0 maken maar schoof de mooie aanval naast. Remko Zandberg docht inmiddels we mutten ut een bitsje spannend make en tikte de bal in eigen doel, 2-1. Inne 2e helft rondde Daan Mulder wel een mooie pass van Bas Helfferich af, 3-1. En toen de v.d. Meulen defensie even met de hannen inne buuse stonnen, strafte Reinier v.d. Stap dat af, 3-2. Ut wudde zelfs 3-3 toen Matheus IJpe en assist van Reinier v.d. Stap afrondde. Toch gingen de speulgoedboys weer inne aanval. En Marten van Andel wist 2 minuten voor tijd 4-3 te maken. Een mooie zaalvoetbal pot eindigde in 5-3 deur een mooie pegel van Remko Zandberg inne bovenhoek.

Wedstrijd B poule

Damen Shiprepair – Oosterhof/Holman      5-3

De scheidsrechter had nog maar net voor ut begin floten toen had Thom Dijkstra al 1-0 maakte voor Damen. De gelijkmaker viel bijna oek snel maar ut fraaie wippertje van Sicco v.d. Bij ging maar net mis. De Damen ploeg oogden aardig fit hewwe zeker een kamp had in Paterswolde of se. Toch letten ze achterin niet even op en dat strafte Mark Alberda goed af, 1-1. Had ie meteen goed maakt dattie veul te laat komen was. Ur wudde wel aardig speult trouwens tussen beide teams oek inne 2e helft. OH wisselde van keeper Sietse Sytema ging oppe goal en Lars Borgman ging voetballen. Had dat succes, nou nee Ronin Nauta maakte drekt 2-1 en Mark Reuvers ketste meteen 3-1 oppe borden. Het bleef een enerverende strijd, Damen liep uut naar 4-1 deur weer Ronin Nauta. Toen kwamen de mannen van OH toch weer terug, eerst deur een puntertje van de ouwe keeper Lars Borgman 4-2 en een vliegend schot Geert Jan de Groot betekende 4-3. Maar as laatste haalde die Mark Reuvers vliegend uut en hoorde keeper Niels ten Wolde um alleen maar fluiten 5-3, en daar bleef uut bij…….