Voetbal

Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijd poule 35/45

Mind of Visuals – ZWF/Poelstra             6-3

Sun 15 jaar het ZWF/Poelsma met deen an de zaalcompetitie maar dit keer speule ze hun laatste wedstried van dit seizoen. Om volgend seizoen waarskienlijk weer terug te kommen met een verse ploeg. Ze begonnen nou vliegend want binnen 3 minuten had Bobby van Houwelingen al 0-1 maakt met een smerig puntertje. Tot de skrik van iedereen zette Tjeu Visser een één tweetje op en die rondde Hans Otten keurig af, 1-1. Bijna was ut 2-1 voor MoV maar de pegel van Emiel Postmus belandde oppe paal. Een uuthaal van Sjoerd ten Hoeve belandde wel inne boverhoek, 2-1, keeper Jeffrey Schippers stond urbij en keek urna. Vanaf de middenlijn ramde Ronald Zwart met de punt 3-1 binnen. Terwiel ZWF/Poelstra begon aan te dringen blunderde hun keeper bij een inzet van Hans Otten, 4-1. 

Op aangeven van Bas Koster deed Stefan Amels wat terug in de 2e helft, 4-2. Ronald Zwart ston op skerp en maakte 5-2 toen was het weer even de beurt aan ZWF/Poelstra, Stefan Amels tikte 5-3 binnen. Tjeu Visser had um ut Hompeskompusapeskaap lopen en mocht 6-3 maken, dat was oek de eindstand.

 

Wedstrijden Poule A

The Shamrock – Broodje Nuchter           1-0

Dit gebeurt bijna nooit dat een zaalvoetbalwedstried in een 1-0 stand eindigt. Maar ja dat kon nou oek niet anders want beide teams vlogen heen en weer as jonge honnen zonder enige overleg. Ja ut zeuren en sjanteren teugen ulkaar daar waren ut kampioenen in. Nuchter was de meest aanvallende ploeg. De eerste kans was na 10 minuten voor Bontes van team Nuchter maar helaas die miste de man. 

De 2e helft wudde iets beter en wudde dur aardig speult maar de kansen die nou kwamen wudden vaak mist. Erwin de Boer kwam alleen voor de keeper maar helaas mis. En ze ging dat wat deur je wudden ur op laatst nerveus van. Met nog 30 seconden te speulen dochten we allemaal, dit blieft 0-0. Maar net toen de defensie van Nuchter in slaap lazerd waren brak Reinier van der Stap deur en besliste de strijd in ut voordeel van The Shamrock, 1-0. En dat von sponsor Arturo natuurlijk bello of bella dat weet ik niet precies.

 

Van der Meulen – Stumak      5-2

Van der Meulen is de sponsor van deze ploeg en dat is een groothandel in speelgoed en leveren alle soorten speelgoed aan winkels en internetketens, dat jimme ut maar even wete. De baas is Erik Zandberg een goeie jonge.

En v.d. Meulen begon goed want na 5 minuten was daar Daan Mulder die het net deed bollen, 1-0. Het spel golfde op en neer en ze kon ut dan oek gebeure dat in de 10e minuut Soulaiman Snoussie uut een scrimmage de gelijkmaker binnen tikte, 1-1. Aan beide kanten waren ur kansen maar daar ging v.d. Meulen even beter met om. Het was Fransz Claasz Coockson die met een vliegend skot 2-1 maakte, de keeper het um niet eens sien. En 9 seconden voor de wissel maakte Coocky ur oek nog 3-1 van. Inne 2e helft gaf Daan Mulder een prachtige pass op sien broerke Jesse, die kon ie ur dus met sien slagwapen wel inlegge en dat deed ie oek, 4-1. Inmiddels was de verdediging van Stumak in slaap vallen en daar profiteerde Daan Mulder natuurlijk van, 5-1. Eindelijk wist dan Dani van Eyck te scoren, 5-2, keeper Panbakker was totaal verrast. Lenny Tijsen leek 5-3 te maken maar sien skot vanaf de middenliene ketste oppe paal, ut bleef 5-2. 

 

Wedstrijd B poule

Oosterhof/Holman – de Tobbedansers  0-9

Coach van de Tobbedansers is Adriaan Aalders en die was an ut skiën dus die was ur niet, maar te hopen dat de sneeuw niet te hoog leit. Ze misten um niet echt want al na 1 minuut joeg ut talent Kenji de Rover de bal hast deur ut net, 0-1. De al wat oudere mannen van OH hadden een billug werk om de jeugd van de Tobbedansers in toom te houden. Nou en dat lukte niet echt want Hessel Oswald ronde een mooie aanval af en dat was 0-2. Oswald knalde vervolgens teugen de paal om daarna toch weer te scoren, 0-3, en oek de 0-4 kwam van sien voet. Die jongkjes van de Tobbedansers vlogen se hard dat de OH mannen wudden ur duuzelig van. Ut wudde 0-5 deur Kenji de Rover en in de 2e helft kreeg OH een kanske via Marc Alberda maar die miste hij. Riemer Toering deed dat beter en tikte 0-6 in ut netje. Toen raakte Marc Alberda hast wel de roos maar de bal vloog helaas oppe paal. Ut wudde de laatste minuten van Kenji de Rover as een hazewienhon vloog ie alles voorbij en maakte 0-7, 0-8 en 0-9 dat was oek de eindstand. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda