Voetbal

Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden A poule 

Stumak – v d Ploeg schilderwerken           2-5

V.d. Ploeg keeper Hessel Zuiderhof moest drekt al languut op een inzet van Soulaiman Snoussi maar hij had de bal wel. Deur een blessure an sien enkel, pa Guus zei een drankpoot, was Ralf van Hurck afwezig en sun vent mis je toch. En oek Michel v.d. Ploeg was ur niet, die zat bij ut tennis in Rotterdam op een V.I.P. plak. Toch namen de mannen van v.d. Ploeg de leiding deur een treffer van Niec Aalders, 0-1. Na 5 minuten rondde Marcel Amels een fantastische uutgooi van keeper Hessel Zuiderhof af, 0-2. Aan de andere kant kon Hessel net niet bij een skot van Frank Pietersma, 1-2. Ut volgende skot van Pietersma pakte hij trouwens wel. In de 2e helft wudde ut na lang heen en weer gepiel 1-3 deur Levi Kiewiet. V.d. Ploeg was sterker maar de Attema stukadoren gaven goed partij en kwamen zelfs op 2-3 deur Soulaiman Snoussi. Twee tellen later deelde v.d. Ploeg de genadeklap uut, Marcel Amels maakte 2-4 en Levi Kiewiet tilde de eindstand naar 2-5.

 

Buurtbazen – Bouwvisie Friesland              2-7

Bouwvisie had ut heft inne hannen maar de Buurtbazen hielden de eerste 10 minuten goed stand. In de 11e minuut maakte Mart 0-1 voor BF, meteen daarna kwamen de mannen van BB terug en maakte Noah 1-1. Lars Vallinga leek te scoren voor BF maar sien schot klapte oppe paal. Twee minuten voor de wissel was het toch raak, een inzet van Colin Baarda vloog inne touwen, 1-2. Inne 2e helft vloog ut spel wat heen en weer en kregen beide ploegen kansjes. Colin Baarda sien skot belandde weer oppe paal maar de rebound ging ur wel in, 1-3. Even later miste Colin echter moederziel alleen voor de keeper. Vervolgens zette Hidde sien maat Lars Vallinga vrij voor ut vijandelijke doel en ut wudde 1-4. De BB vochten as leeuwen en zag Pepijn sien skot, dat naast leek te gaan, van richting veranderd wudden en wudde ut toch een goal ,2-4. Na dit doelpunt liepen de mannen van BF uut naar 2-7 deur goals van Lars Vallinga, Hidde en Jelmer.

 

Van Stee Offshore – the Shamrock 5-1

Na 3 minuten loste Stijn Scheffer een mooi skot op goal en met een bitsje mazzel vloog de bal ur oek nog in, 1-0 voor Van Stee. Van Stee zocht wat meer de aanval en Shamrock die had de hasses ur nog niet bij. Toch kreeg Shamrock wel mooie kanskes maar die hielpen ze vakkundig om zeep. David Kwast deed dat even beter, ut kanske dat hij kreeg rondde ie netjes af, 2-0 voor Van Stee. En nog net voor de wissel wist Stijn Scheffer ur zelfs 0-3 van te maken. In de 2e helft wudde ut spel ur niet beter op. Shamrock zocht de aanval en dat hield Van Stee toch redelijk simpel teugen. Nee Shamrock had een bitsje meer moeite om de Van Stee aanvallers teugen te houwen. En ut waren zelfs twee Scheffers die de stand naar 5-0 tilden, ut waren Jort en Stijn. Toch maakte Marco de Boer nog de eretreffer voor the Shamrock, 5-1.

 

Broodje Nuchter – van der Meulen            2-4

Bij v.d. Meulen ontbraken ur toch wel enkele speulers ze waren ziek of moesten an ut werk, zelfs coach Mieter Peter Helvrich moest zelf met doen. De eerste kanskes waren voor Nuchter, maar ut leek wel asof ze dat niet waren, ze misten ze allemaal. Bij v.d. Meulen ging dat toch even beter, ut eerste skot van Robin Zandberg raakte meteen de roos, 0-1. Toch was BN sterker en gokte v.d. M. op uutvallen met hun snelle jongens. En ineens ging Robin Zandberg inne fout en dat strafte Stijn Schakenbos netjes af, 1-1. Ut was of hadden ze um gember in sien kont douwt, want ineens begon die Remco Zandgerg te vliegen as een hazewienhon, hij passeerde ut hele zootsje en maakte 1-2. Van der Meulen kwam met de rug teugen de muur om stand te houwen. Ja en toen kwam die Quick Silver S (was een peerd), Remco Zandberg weer langs en maakte 1-3. In de 2e helft bleef BN sterker maar v.d. M .waren een tikje slimmer. Remco Zandberg had een gouden puntsje deze avend en tikte 1-4 binnen. Ut lukte Paolo Misaglia dan toch eindelijk met een bitsje geluk om een goal te maken voor BN, 2-4 . Ut had nog 3-4 wudde kannen maar Stijn Schakenbos kreeg even een fluus voor sien ogen en miste een strafskop, ut bleef 2-4.   

|Doorsturen

BuienradarAgenda