Sport

Einde veldseizoen bij HMHC

Na twee weekenden zonder publiek rondom de velden aan de Westerzeedijk worden komend weekend de laatste veldwedstrijden van dit jaar gespeeld. Op zaterdag spelen een aantal jeugdteams thuis en een aantal uit. Op zondag is het rustig bij HMHC, want dan spelen zowel de Dames, Heren als de Veteranen een uitwedstrijd. Jong Dames speelt niet.

Binnenkort beginnen dan de zaalwedstrijden voor vrijwel alle teams van HMHC. Door een aantal teams wordt ook in de winterperiode gewoon buiten doorgetraind, tenzij het weer door bijvoorbeeld vorst of sneeuw dat niet toelaat. De zaaltrainingen zijn deze week al gestart.

 

Komende vrijdag is er weer een persconferentie van onze overheid over mogelijke zwaardere Corona maatregelen. Hopelijk blijft de sport buiten schot en kunnen we gewoon blijven hockeyen, want er is geen sprake van besmettingen op de sportvelden en bovendien is sporten juist goed voor gezondheid en vitaliteit. Maar goed, voorlopig kunnen we alleen maar afwachten.

 

Zet je licht aan!

HMHC doet mee aan de actie van de ANWB om aandacht te vragen voor goede verlichting op de fiets. Rond de velden zie je dit op de straat geverfd. Dus: doe je licht aan als je naar de club komt!

 

HMHC volgt corona regels

Ook bij HMHC gelden sinds twee weken de aangescherpte corona maatregelen. Geen toegang voor publiek, de bar is om uiterlijk 20.00 uur dicht en zorg dat je een Corona pas bij je hebt als je naar binnen wilt. Natuurlijk is het daarnaast van belang om niet te komen als je niet fit bent en 1,5 meter afstand te houden. Het kan de komende tijd voorkomen dat er wedstrijden niet gespeeld worden omdat er spelers positief getest zijn. Houd daarvoor je eigen appgroep in de gaten, waarin dit zo tijdig mogelijk gedeeld wordt.

 

Zaalhockey start in weekend van 4 en 5 december

De hockeyers van HMHC zijn zowel op het veld als in de zaal actief. Zaalhockey is een snelle en technische sport waar je ook op het veld veel plezier van hebt. We zien dat elk voorjaar weer. In het weekend van 4 en 5 december begint de zaalcompetitie, na een jaar stilstand vanwege corona. De teams zijn intussen bekend en de trainingen starten komende week.

 

Programma

Zaterdag 27 november

10.00 Steenwijk - HMHC ME6-1

10.30 HMHC MB2 - Dokkum

10.30 HMHC Mix F1 - Sneek

10.35 Quick Stick - HMHC ME8-1

12.00 Quick Stick - HMHC MC2

12.30 HMHC MC1 - Sneek

12.35 Graspiepers - HMHC MB1

14.30 uurEmmen - HMHC JB1

Zondag 28 november

10.45 Assen - HMHC Veteranen

13.00 Daring - HMHC Dames

14.45 Meppel - HMHC Heren

 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda