Sport

Einde hockeyseizoen in zicht voor HMHC

Het afgelopen weekend werd er bij HMHC nog volop gehockeyd. De teams speelden hun laatste wedstrijden van het seizoen met prachtig weer, zodat er ook na afloop nog gezellig buiten nagepraat kon worden. En dat gebeurde zeker bij de meiden van MC1 die kampioen werden. De komende weken wordt het langzaam rustiger aan de Westerzeedijk. Er wordt nog wel getraind, maar de vakantie komt al in zicht. Teams hebben nog teamuitjes en barbecues op de club. En dan is er uiteraard nog de traditionele HMHC Familiedag!

Komende week trainen met nieuwe teams

De TC heeft er weer een grote klus opzitten en alle nieuwe teams zijn ingedeeld. De trainingstijden zijn bekend en komende week wordt er voor het eerst getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Zo kan iedereen alvast even kennismaken met nieuwe teamgenoten.

 

Nieuwe sponsoren

De komende weken worden nieuwe reclameborden opgehangen van vele nieuwe sponsoren. Bovendien werden de contracten getekend met de nieuwe hoofdsponsoren D&G Airco Service, Notariskantoor Jelsma Koelma en SRF Shipbuilding, en met sponsor van het clubhuis Rijpstra Schilderwerken. Binnenkort meer hierover.

 

Nieuwe kledinglijn van Indian Maharadja

Vanaf komend seizoen speelt HMHC in de nieuwe kleding van Indian Maharadja. Via de webshop op de site van HMHC kun je dit bestellen. Doe dit voor 1 augustus, dan weet je zeker dat je op tijd je kleding hebt! Uitlevering vindt plaats op de startdag op 28 augustus.

 

Lever oude kleding in

De oude kleding is eigendom van HMHC en in bruikleen bij de leden. Inleveren kan op de club in de container, graag met je naam erbij. Dit geldt ook voor leden die dit jaar gestopt zijn, bij niet inleveren wordt de kleding voor hen in rekening gebracht.

 

Familiedag zondag 26 juni

Een hockeyseizoen hoort natuurlijk te eindigen met de Familiedag. In de ochtend wordt het onderlinge Slapstick toernooi gespeeld, waarbij teams van hockeyers en iedereen die mee wil doen een toernooi spelen. Natuurlijk verkleed! Mocht je nog mee willen doen, meld dan snel je team aan. En heb je geen team, dan kun je gewoon meespelen als je de 26e voor 9.30 uur aanwezig bent. 

Er wordt weer een heerlijke gezonde lunch geregeld en vanaf 13.00 uur verzorgen Indian Maharadja en Streethockey clinics. Ook om te kijken, aan te moedigen en gezellig na te praten is iedereen van harte uitgenodigd.

 

Startdag zondag 28 augustus

Na de zomervakantie begint de competitie weer in het weekend van 10 en 11 september. Ter voorbereiding hierop organiseert HMHC op zondag 28 augustus weer een Startdag. Ieder team, met ouders en coaches, wordt uitgenodigd op de club om kennis te maken en afspraken te maken voor het komende seizoen over rijden, bardiensten, etc.

Op deze dag is Indian Maharadja met een grote Amerikaanse schoolbus op de club aanwezig om de nieuwe kleding uit te reiken. Indien nodig kun je dan ook ruilen. En je kunt natuurlijk nieuwe hockeyspullen kopen in deze rijdende hockeyshop. Noteer deze datum dus alvast in de agenda.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda