Voetbal

Een nieuw seizoen betekent een frisse start bij fc Harlingen

Terwijl de doorgewinterde teams al druk bezig waren met hun trainingen en voorbereidingen voor het komende seizoen, was het vorige week woensdag de beurt aan de jongste voetbaltalenten. De JO7, JO8 en JO9 spelers werden onder de deskundige begeleiding van hoofd opleiding Kerst Heida en Catrinus Bouwhuis klaargestoomd voor een seizoen vol avontuur en plezier.

Bij fc Harlingen begint voetbal al op jonge leeftijd, vanaf 5 jaar, en het draait allemaal om plezier. En plezier is precies wat ze bieden. Elke woensdag komen de kinderen in kleine groepjes samen van 16.45 tot 17.30 uur om te trainen. Af en toe komen er zelfs speciale gasttrainers langs om hun kennis te delen, zoals Kerst Heida, Klaas Bouma, Piet Kuiken, Geert Zeilmaker, Romke Keur, Nicky Dekker, Hielke Jager en Peter Schadenberg.

Voetbal staat voor plezier maken met vrienden en vriendinnen, het geeft je kinderen zelfvertrouwen en laat ze groeien. Bij fc Harlingen leren de kinderen niet alleen schieten, aannemen, dribbelen en andere voetbalvaardigheden, maar ze bouwen ook vriendschappen voor het leven op. Met de bal aan hun voeten gaan ze op weg naar nieuwe avonturen. Meer informatie over deze leeftijdscategorie is te vinden op de website van fc Harlingen: www.fc-harlingen.nl.

De jeugd gaat een geweldig seizoen tegemoet vol sportiviteit, leerzame trainingen, vriendschap en vooral veel plezier op het voetbalveld bij fc Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda