Team van de week

Een mooi stel bij elkaar

Zaterdag is het matchday, de mooiste dag van de week. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Westerkwartier uit Zuidhorn op het programma. De nagenoeg fitte selectie stond weer te trappelen om te spelen. Dat zit wel goed. Het zijn ontzettend leuke meiden, die iedere week weer alles geven en vooral veel plezier met elkaar maken.

Langzamerhand worden posities duidelijk en zie je de effecten van de trainingen terug in de wedstrijd. Meijs heeft aangegeven, dat ze graag de rest van het seizoen keept en daar zijn ze blij mee. De opstelling was ten opzichte van afgelopen week op een paar posities veranderd. Ze startten de wedstrijd met Silke, Lyse en Ylze achterin. Saar, Elin en Lisa op het middenveld en Puck in de punt van de aanval. Fenna was er gelukkig na twee speeldagen weer bij. De wedstrijd ging in het eerste kwartier gelijk op met kansen voor beide teams. Het weer werd naarmate de eerste helft minder en zo ook het spel van HMHC, waardoor de gasten uit Zuidhorn met 0-3 bij rust leidden.

Daarna probeerden de meiden uit Harlingen het nog een keer en met enkele kansen en een strafcorner lagen er mogelijkheden de ‘aansluiting’ te vinden. Tegen het einde van de wedstrijd waren de dames uit Zuidhorn nog diverse keren gevaarlijk wat uiteindelijk de eindstand van 0-4 opleverde.

Niet getreurd, de limonade na de wedstrijd smaakte goed en op naar de volgende matchday. Het is een mooi stel bij elkaar.