Drie punten voor HMHC Dames

Na twee weken rust te hebben gehad, kwamen de dames van HMHC met een positieve instelling het veld op in Harlingen. Na weer een goede toespraak van de coach, kon de warming up beginnen. Het fluitsignaal klonk waarnaar Harlingen meteen al de overhand pakte in de wedstrijd.

Het duurde dan ook niet lang voordat invalster Doutzen Bijlsma de 1-0 voor Harlingen kon maken. Later in het eerste kwart maakte Inge Adema een mooie goal. Door de wedstrijd heen hebben de dames van Harlingen veel strafcorners gekregen, jammer genoeg mochten deze de goal niet in.

Meppel kwam weinig aan de bal wat voor onze keeper Sterre Brouwer wat minder was. Wel wisten de dames, door twee goals Meike Burkels en een van Emma Jeeninga, de eindstand op 5-0 te zetten.

Harlingen heeft als team mooie combinaties en samenspel laten zien en zijn door de overwinning gebrand om volgende week uit tegen Hoogeveen ook weer de drie punten binnen te halen.