Sport

Drie nieuwe sponsoren voor Green Lions U12

Het U12-team van de Green Lions speelt dit seizoen voor het eerst in een competitie. De jongens en meiden van dit team spelen in de eerste klasse. Ze doen dit naar behoren en staan op dit moment zelfs op een prachtige vierde plaats. En in fraaie tenues, dankzij enkele gulle sponsoren.

Onderste rij vlnr Hessel Ydema, Lev Bergsma, Raimon Postma, Wilco van Kleef en Reimar Dijkstra. Middelste rij vlnr Anna Bouma, Benthe van der Zee, Bauke Kaspers, Cees Helfrich, Jente Balt en Jesse Puite. Achterste rij vlnr Sylvia Postma (BHV First Aid), Maurice Lunenborg (Plus Lunenborg), Jan Bouma trainer/coach, Wiedja Ostermann trainer/coach en Ed Ydema (Pizzeria Pingjum).

De sponsorcommissie van de Green Lions is de afgelopen tijd op zoek gegaan naar sponsoren voor U12. Met gepaste trots kan Green Lions melden dat de volgende sponsoren het team voorzien van prachtige tenues. BHV First Aid als shirtsponsor en Pizzeria Pingjum en Plus Lunenborg als broeksponsoren. Mede dankzij deze sponsoren spelen de jongens en meiden wekelijks de sterren van de hemel op de Friese basketbalvelden. 

 

Green Lions is een kleine, gemoedelijke vereniging met teams in alle leeftijdscategorieën. Lijkt basketbal jou ook leuk en wil je eens kijken of basketbal ook iets voor jou is, check dan de website voor de trainingsdagen en -tijden. Je mag drie keer kosteloos meetrainen.

|Doorsturen