Sport

Dol op dansen en muziek maken?

De lessen voor muziek en dansen zijn intussen bij Hosanna weer begonnen. Vind je dansen en of muziek maken leuk? Kom dan een paar proeflessen met ons meedoen. Speciaal voor kinderen uit de groepen 3 t/m 5 van het basisonderwijs begint binnenkort de AMV weer. Voor het AMV-dansen mag je zelfs nog in groep 2 zitten.

De Algemene Muzikale Vorming krijgt dit seizoen een andere opzet. Dansen en muziek maken zijn dit jaar gescheiden, maar combineren is ook nog steeds mogelijk. Nieuw is ook dat naast trommel, xylofoon, en marimba de trompet als instrument wordt gebruikt. De eenjarige opleiding zal tot ongeveer mei 2022 duren. De AMV-Music Kids beginnen op 13 september met een kennismakingsles en de AMV-Dance Kids op 14 september. Aanmelden of informatie opvragen kan respectievelijk bij rpattema@home.nl en stefanie_b@hotmail.com. Of kom op de kennismakingsles.  

Ben je al wat ouder en wil je graag proeflessen bij een ander onderdeel zoals de color guards, jeugddrumband, of zelfs de A-band? Kom gewoon bij ons langs op de les of stuur desnoods een e-mail naar een van bovenstaande mailadressen voor informatie. Op de facebookpagina en website van Hosanna kun je bovendien veel informatie vinden over bijvoorbeeld de verschillende onderdelen en lestijden. Het muziekgebouw van Hosanna is aan de Hermeweg 13C. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda