Sport

Diploma voor talentjes Hosanna

Maandagmiddag deden Sarah en Beaudine examen voor de AMVplus. Het ging de beide talentjes van Hosanna heel goed af, zodat ze supertrots hun diploma in ontvangst namen. 

In september 2020 begon een groep van zes kinderen aan deze algemene muziek- en danscursus, maar het werd een bijzonder jaar. Halverwege december ging het muziekgebouw als gevolg van de Coronamaatregelen op slot. Toen halverwege mei de cursus weer werd hervat, waren vier kinderen in de tussentijd gestopt. 

Het was daarna improviseren voor de instructie. Vooral voor het dansgedeelte, dat dan ook eerder werd beoordeeld. Beide jongedames blijken veel talent te hebben, want er was ondanks de lange pauze nog veel blijven hangen. Alsof de tijd niet had stilgestaan werd de draad weer opgepakt en vlogen de muzieknoten als vonken van de xylofoon en trommel af. In de aanwezigheid van familieleden gebeurde dat tijdens het examen ook. Naast het diploma ontvingen de kinderen nog een presentje van de muziekvereniging. Ondanks het bijzondere jaar toch een hele mooie afsluiting.

 

Na de zomervakantie komt Hosanna met een nieuwe opleiding; Music Kids. Daarmee krijgt de AMVplus een andere naam en opzet. De doelgroep, kinderen van het basisonderwijs uit de groepen 3 t/m 5, blijft hetzelfde. Het dans- en muziekgedeelte wordt echter gesplitst. Aanmelden of informatie opvragen kan nu al via het mailadres rpattema@home.nl.  

|Doorsturen

BuienradarAgenda