Sport

Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie van start

Sjors Wierstra – Yari Siderius

Sjors en Yari startten voortvarend en met name Yari moest nog even wennen, hij deed voor het eerst mee. Het was Sjors die het spel dirigeerde, maar ook Yari pakte toch wel punten als er fouten werden gemaakt. Sjors won de game met 11-6. In de tweede game kreeg Yari iets meer grip op het spel en maakte Sjors toch wel veel fouten. Deze game was dan ook voor Yari met 11-4. Sjors wist in de derde game het spel weer goed te controleren en pakte de game met 11-4. In de laatste game was Sjors weer helemaal in zijn spel en moest Yari veel lopen om de ballen te retourneren. Ook deze game was voor Sjors met 11-3 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Yari geen slechte start in de competitie.

 

Bas Koudenburg – Andre Visser

De eerste game ging nagenoeg gelijk op en beiden wisten goed te scoren en dan zie je mooie rally’s. De eerste game was voor Bas met 11-7. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en gaven elkaar goed partij. Ook deze game wist Bas weer te pakken met 11-6. In de derde werd de vermoeidheid bij Andre zichtbaar en dan maak je vaak meer fouten of het lukt net niet om de bal daar te krijgen waar je hem wilt hebben. Bas pakte de game met een strak en mooi spel met 11-3 en in sets met 3-0.

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct voor iedere bal en speelden een verrassend gevarieerd spel waarin goed werd gescoord. Het ging nagenoeg gelijk op en dat zijn dan de mooiste partijen waarin er volop strijd is. De game was na veel mooie momenten voor Erik met 11-7. Ook in de tweede game wisten beiden weer een fraai squash spel te spelen en moesten beiden de ballen super scherp spelen. Ook de tweede game was weer voor Erik met 11-6. In de derde game wisten ze elkaar helemaal het vuur aan de schenen te leggen en werden de rally’s alsmaar langer. Sjors pakte zelfs een kleine voorsprong van 10-9 en dan zie je weer winst kansen. Maar ook nu besliste Erik anders en pakte drie punten op rij en won de game met 12-10 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors en pracht partij.

 

Simon Bambach – Andre Visser

Simon moest nog een beetje in het spel komen had niet zoveel gesquasht in de zomer en ook Andre was nog niet zijn spelniveau. Het was dan ook Simon die het spel dirigeerde en de punten pakte. Hij won de game met 11-3. In de tweede game kwam ook Andre in zijn spel en ging het weer wat meer gelijk op. Maar ook nu was het weer Simon die de game pakte met 11-6. In de derde game bleef Andre het wel proberen maar de conditie liet niet alles meer toe en daar pakte Simon de winst en won met 11-4 en in set met 3-0 en voor Andre de intentie om wat meer trainingsuren in te bouwen.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Bas ging als vanouds met strakke rally’s pakte hij de punten en moest Peter flink aan de bak. Bas won de game met 11-5. Ook in de tweede game hield Bas het spel strak in de hand en liet Peter niet veel ruimte die toch nog wel zeer verrassend wist te scoren. Ook deze game was weer voor Bas met 11-4. En de derde game verliep nagenoeg hetzelfde met zeker wel spannende rally’s echter Bas dirigeerde het spel en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar Peter zal zeker weer vordering maken tijdens de competitie.

|Doorsturen