Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg – Yari Siderius

Dit beloofde weer een pittige pot te worden voor Yari want Michel heeft de nodige ervaring in het squash spel in huis. Maar Yari ging de strijd volop aan en met name zijn loop vermogen en inzet was enorm. Yari pakte dan ook de nodige punten, maar Michel won de game met 11-7. Ook in de tweede game bleef Michel het spel regisseren en met name zijn favoriete lob ballen zijn daar een mooi voorbeeld van. Hier wist Yari nog niet goed raad mee en dat kostte dan ook punten. Ook nu kreeg Michel de game niet cadeau maar won wel met 11-8. In de laatste bleven de lob ballen van Michel favoriet en moest Yari vol aan de bak. De game winst was voor Michel met 11-4 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari had weer veel op gestoken van deze partij en met wat meer rust in het spel gaat hij zeker als een speer vooruit.

 

Sjors Wierstra – Bas Koudenburg

Bas was net terug van hoogte stage en moest natuurlijk conditioneel niet te stuiten zijn. Hij ging dan ook vliegend van start en stond al snel op een mooie voorsprong van 9-2. Maar Sjors was weer snel bij de les en begon aan een inhaalslag en pakte alsnog de game met 11-9. En dat geeft je dan weer vleugels en hij wist de druk op te bouwen en Bas moest flink aan de bak. Ook deze game was het weer Sjors met 11-5. Bas bleef gaan voor iedere bal, maar het was Sjors die het spel controleerde en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker Bas had een fijne week gehad alleen geen winst in deze partij.

 

Erik Menks - Yari Siderius

Yari ging weer vol vuur in het spel en dan pak je toch ook veel punten op karakter. Maar Erik hield het hoofd koel en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. In de tweede game pakte ook Yari veel punten en moest Erik op zijn hoede blijven. Lob ballen lukten niet want die pakte Yari super strak uit de lucht. Dan zie je ook wel weer verassende rally’s met mooie momenten. Ook deze game was weer voor Erik met 11-9. En in de laatste game gaf Erik het spel niet meer uit handen en won hij de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar zeker Yari had weer een leerzame partij gespeeld

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda