Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

In de eerste game leek Michel voor de game te gaan hij pakte een mooie voorsprong van 7-2. Maar Bas blijft gaan voor iedere bal en kwam langzaam langszij en pakte met 13-11 de game. In de tweede game leken ze aan elkaar gewaagd en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Ook nu was het Bas die de game na vele spetterende rally’s pakte met 11-9. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar dat gaat niet zonder een aantal pittige spelmomenten waarin beiden diep kunnen gaan. Michel pakte de game met 11-10. Michel ging voor de gelijkmaker, maar ook Bas wilde nu wel de beslissing laten vallen en ging super mee. Maar de winst ging naar Michel met 11-7. En dan staat het weer gelijk en liggen de kansen weer gelijk. Nu was het Michel die het spel naar zijn hand zette en langzaam de game naar zich toe trok en won met 11-5 en in sets met 3-2 maar ook zeker voor Bas een super partij met heel veel mogelijkheden.

 

Johan Kwast – Simon Bambach

Johan ging vliegend van start en trok de punten in hoog tempo naar zich toe. Het leek erop dat Simon even op gang moest komen en kreeg geen grip op het spel. Johan pakte de game met 11-3. In de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en ging het gelijk op en dan zie je mooie rally’s. Deze game was voor Simon met 11-8. In de derde game kon Johan de rally’s wat beter afmaken en dan pak je de punten. Johan won de game met 11-5. In de vierde game ging het helemaal gelijk op en werden de rally’s steeds langer en zwaarder. Nu was het weer Simon die op het beslissende moment winnend kon afsluiten en won met 12-10. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Johan wist de power en de scherpte in het spel te houden en hield Simon goed onder druk en die maakte daardoor veel fouten. Johan won de game dan ook overtuigend met 11-3 en in sets met 3-2 maar ook zeker Simon had geen slechte partij gespeeld.

 

Sjors Wierstra  - Andre Visser

Sjors ging super scherp van start en liet Andre flink lopen en dan pak je meestal niet de punten. Sjors won de game met 11-2. Ook in de tweede game liet Sjors er geen gras over groeien en bleef de druk opvoeren en kon Andre de ballen niet goed wegleggen. Ook deze game ging naar Sjors met 11-2. In de derde game leek Andre langzaam in zijn spel te komen en werden de ballen scherper weg gelegd. En dan haal je de tegen stander uit zijn spel en pak je de punten Andre won de game met 11-6. Sjors zag de gelijkmaker al aankomen en wilde eigenlijk nu wel beslissen. Het werd een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Sjors wist een klein voordeel aan zijn kant te houden en won de game met 11-7 en in sets met 3-1 Andre kwam wat laat in zijn spel en dan kun je het niet makkelijk ombuigen in winst.

 

Peter Borgmann – Yari Siderius

Peter en Yari hadden al eerder een spannende pot gespeeld en gingen ook vandaag weer voor goud. In de eerste game was het Peter die de druk kon opbouwen en de punten pakte. Peter won de game met 11-5. In de tweede game ging het in een hoog tempo door en was met name Yari soms een flits op de baan. Ook hierdoor pakte hij de nodige punten en won de game met 11-7. In de derde game wist Peter het voordeel weer wat aan zijn kant te houden en won hij de game met 11-6. In de vierde game ging het tempo en de lengte van de rally’s omhoog en zagen we veel variatie in het spel met verrassende acties. Nu was het weer de beurt aan Yari die game pakte met 11-8. En dan staat het weer gelijk en liggen er weer kansen op winst. Het was Peter die de druk nu goed wist op te voeren en de game langzaam naar zich toe wist te trekken en won met 11-4 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk mooie partijen waarin het lang beide kanten op kan gaan.

 

Maurice Chevallier – Yari Siderius

In de eerste game wist Yari de meeste punten te scoren en pakte de game met 11-5. In de tweede game was Maurice de sterkere speler en pakte de punten en gaf ze soms weg. En als dan de let situatie niet helemaal goed wordt gespeeld dan kost dat ook punten. Maurice won de game met 12-10. Ook in de derde game wist Maurice de game weer te pakken, maar het werd wat spannender op de baan doordat Maurice geraakt werd en de let eigenlijk gespeeld had moeten worden. Ook deze game was voor Maurice met 11-9. In de laatste game was het duidelijk Maurice die het spel dirigeerde en de game naar zich toe trok met ook nu weer een aantal let situaties. Hier moet Yari nog even goed mee aan de slag om het spel veiliger te spelen en de veiligheid te waarborgen. Maurice won de game met 11-4 en in sets met 3-1.

 

Johan Kwast – Andre Visser

Johan en Andre komen al weer helemaal in hun spel en dan speel je al weer een mooi spel waar alle variatie al weer in zit. De eerste game ging dan ook mooi gelijk op en lang was het onduidelijk wie de game zou pakken. Johan wist de game te winnen met 11-7. In de tweede game moest Andre de meerdere erkennen in Johan en had waarschijnlijk ook wat teveel energie verspild. Johan won de game met 11-0. In de derde game bleef Johan het spel dirigeren en wist Andre wel wat punten te pakken maar veel meer zat er niet in Johan won ook de laatste game met 11-3 en in sets met 3-0.

  

Johan Kwast – Bas Koudenburg

Johan en Bas gingen direct volop van start en beiden gaan dan voor ieder punt. De eerste game ging nagenoeg gelijk op en kon lang beide kanten op gaan. Na vele spannende rally’s pakte Johan de game met 11-8. Ook in de tweede game bleef het een spannende pot waarin het spel op het scherpst van de snede werd gespeeld. Alle variatie werd in de strijd gegooid en dan zie je ook mooie rally’s. Ook deze game ging naar Johan met 11-6. Ook in de laatste game bleef het spannend en werd om ieder punt weer fel gestreden, maar ook nu was het weer Johan die de game pakte met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker Bas had lekker gespeeld en dat maakt weer een hoop goed.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda