Sport

Dijkstra & Geelhoed aircoservice squashcompetitie

Taipan Yau – Simon Bambach

Dit beloofde weer een spannende pot te worden en ze gingen dan ook direct flitsend van start. De eerste game was voor Taipan met 11-4. In de tweede game ging het nagenoeg gelijk op en was het lang onzeker wie de game zou pakken. Voor ieder punt werd fel gestreden en dan zie je mooie rally’s waarin beiden goeie kansen creëerden, maar ook nu was het weer Taipan die won met 11-8. Ook de derde game verliep nagenoeg hetzelfde met mooi gevarieerd squash spel waarin beiden weer volop kansen hadden. Echter Taipan hield zijn spel goed in de hand en won met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook zeker Simon speelde een pracht partij met vele kansen echter geen winst.

 

Taipan Yau – Andre Visser

In de eerste game wisten beiden goed te scoren en ging het nagenoeg gelijk op. Na vele spannende momenten was de eerste game voor Taipan met 12-10. In de tweede  game hield Taipan de touwtjes strak in handen en pakte de game met 11-4. In de derde game kreeg Andre ook weer grip op het spel en wist ook weer goed te scoren. Maar ook nu pakte Taipan de game met 11-7 en in set met 3-0.

 

Bas Koudenburg – Sjors Wierstra 

In de eerste game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en kon het lang beide kanten op. En dan zie je mooi squashspel waarin de ballen zeer scherp worden gespeeld. Bas wist de game uiteindelijk te pakken met 12-10. Ook in de tweede game wisten beiden weer goed te scoren, maar ook nu was de game weer voor Bas met 11-7. In de derde game ging Sjors als een speer en leek het of hij voor de volle winst zou gaan en hij stond al snel op een mooie voorsprong van 8-2. Maar Bas gaf zich nog lang niet gewonnen en ging voor iedere bal. Maar Sjors pakte de game met 11-7. Sjors zag nu zijn kansen op de gelijkmaker en ging er dan ook helemaal voor. Dit werd ook een gelijk opgaande game waarin het lang beide kanten op kon. Maar Bas wist de winst zeker te stellen en won de game met 11-9 en in sets met 3-1 maar zeker is wel dat het ook voor Sjors vele kansen waren.

 

Taipan Yau – Andre Visser

Dat Taipan weer helemaal klaar is voor de competitie blijkt wel uit zijn spel strakke ballen en scherp gespeeld. De eerste game was dan ook voor Taipan met 11-4. Ook in de tweede game zagen Taipan zeer geconcentreerd spel en hij pakte de game met 11-4. In de derde game wist ook Andre weer wat punten te pakken , maar hield controle en pakte ook de laatste game met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Andre zijn spel sterker wordt.

 

Maurice Chevallier – Andre Visser

Ze hadden er allebei zin in en met name Maurice bracht zijn super harde service in stelling. Hier had Andre flink moeite mee en dan verlies je zomaar veel punten voor dat het tot een rally komt. Maar toch wist hij nog wel wat punten te pakken, maar Maurice won de game met 11-5. In de tweede game ging de super service helemaal lopen en pakte Maurice punt na punt hij won de game met 11-1. In de derde game gaf Andre zich nog niet gewonnen en bleef knokken voor ieder punt en dan kom je toch nog wel wat terug. Maar ook nu was het Maurice die het spel onder controle hield en won met 11-7 en in set met 3-0 maar zeker is wel dat Andre aan zijn service retour moet werken en met name als er zoveel power in wordt gelegd.

|Doorsturen