Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squashcompetitie

Sjors Wierstra – Andre Visser

Andre had even van racket gewisseld en sloeg de ballen weer als vanouds achter in de baan en daar had hij lang veel moeite mee. Dus goed gereedschap is dan toch maar weer het halve werk. Het werd dan ook een mooi gelijkopgaand spel met strakke rally’s. Sjors won de game met 11-7. Ook in de tweede game ging het gelijk op en moest voor ieder punt fel gestreden worden. Ook deze game was weer voor Sjors met 12-10. En de derde game was niet anders ze waren aan elkaar gewaagd en dan komt het vaak tot spannende rally’s met veel variatie. Ook deze game werd tot het laatst toe geknokt en is dan mooi om te zien. Ook nu was het weer Sjors die de game besliste en won met 13-11 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat het heel dicht bij elkaar zat en Andre weer goed in zijn spel kwam.

 

Maurice Chevallier – Andre Visser

Andre had zijn zinnen gezet op een nieuw racket en dat wierp al direct zijn vruchten af hij kon de ballen weer scherp wegleggen. De eerste game ging dan ook direct volop en er waren spectaculaire rally’s waarin beiden diep moesten gaan. De game winst ging naar Andre met 12-10. In de tweede game was het Maurice die het spel dirigeerde en won met 11-4. Ook in de derde game bleef Maurice het voordeel aan zijn kant houden en won met 11-3. En dan denk je nog een game en de buit is binnen. Maar niets was minder waar, Andre kwam weer helemaal in zijn spel en het ging weer gelijk op. Andre pakte de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Andre had wel weer zin in een paar winst punten en ging dan ook voor iedere bal. Maar na vele mooie rally’s wist Maurice de winst te pakken met 11-7 en in sets met 3-2 maar duidelijk is wel dat Andre weer helemaal in zijn spel komt en weer velen het moeilijk gaat maken.

 

Andre Visser – Peter Borgmann

Andre ging direct als een speer en Peter moest vol aan de bak om al deze kanonskogels te retourneren. Andre hield de druk hoog en pakte de game met 11-3. In de tweede game was Peter ook helemaal in zijn spel en waren ze aan elkaar gewaagd. Beiden wisten goed te scoren en we zagen dan ook fraaie rally’s. Andre wist op het nippertje de game te pakken met 16-14. In de derde game zag Peter zijn kansen groeien en moest Andre het vuur uit zijn sloffen lopen om toch nog een puntje te pakken. Peter won de game met 11-4. En dan zie je wel kansen om de gelijkmaker te scoren ze gingen dan ook vol vuur voor iedere bal. Maar nu was het toch Andre die het spel naar zich toe wist te trekken en won met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker was niet kansloos tegen deze routinier in het squash spel.

 

Bas Koudenburg-Andre Visser

Het ging gelijk volop en ze lieten elkaar goed lopen en in vele rally’s waren ze aan elkaar gewaagd. De game winst ging naar Andre met 12-10. In de tweede game trok Bas het spel naar zich toe en hij won met 11-5. Ook in de derde game bleef Bas het spel dirigeren en speelde het spel op de T (midden van de baan) en dan moet je tegenstander flink lopen. Bas pakte de game met 11-5. In de vierde game was ook Andre weer helemaal terug in zijn spel en lukte het allemaal weer om de bal af te maken. En dan zie je ook weer veel strijd waarin beiden goed kunnen beslissen. Maar ook deze game ging Bas met 11-9 en in sets met 3-1 maar zeker is wel dat Andre weer helemaal zijn spel weet te spelen en dat geeft je weer een goed gevoel.

 

Johan Kwast-Yari Siderius

Johan is weer terug van weg geweest en liet maar weer even zien dat hij het spel nog niet verleerd is. Johan pakte al snel een mooie voorsprong en Yari bleef wel gaan voor iedere bal maar dit tempo ging voor hem toch te hard Johan won de game met 11-2. In de tweede game wist Yari iets meer punten te pakken door wat fouten van Johan. Maar Johan bleef het spel controleren en won met 11-5. In de laatste game ging Johan voor de volle winst en bleef Yari achter de feiten aanlopen. Johan won met 11-0 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari heeft hier weer flink wat squash technieken voor bij zien komen.

 

Erik Menks – Simon Bambach

Erik is tot nu toe nog ongeslagen en dat wilde hij wel zo houden. Maar ook Simon gaat altijd voor de winst en geeft nooit op. De eerste game was duidelijk voor Erik en die won hij met 11-3. In de tweede game wist ook Simon wat meer punten te pakken en werden de rally’s steeds langer. Maar ook deze game was voor Erik met 11-5. In de derde game kwam het spel mooi tot zijn recht en werden alle squash variaties in de strijd gegooid. En dan zijn 10 of 12 slagen voordat het beslist wordt in de rally geen uitzondering. Ook deze game was na vele spetterende rally’s voor Erik met 11-6 en in sets met 3-0 maar duidelijk was wel dat Simon weer langzaam op dreef komt en steeds meer punten weet te pakken.

 

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Peter zit helemaal in de flow en speelt de sterren van de hemel. Dus moest Maurice alle zeilen bijzetten om de punten naar zich toe te trekken. De eerste game bleef gelijk opgaan en het was lang onduidelijk wie de game zou pakken. Uiteindelijk was het Maurice die de game pakte met 12-10. In de tweede game had Maurice wat meer controle en overwicht en trok hij de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. In de derde game ging ook Peter weer goed mee en speelde veel ballen strak af en pakte dan ook de punten. Maar ook nu was het Maurice die de game nipt won met 11-9 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Peter steeds meer grip op het spel weet te pakken.

|Doorsturen

BuienradarAgenda