Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Taipan Yau – Peter Borgmann

In de eerste game ging het nagenoeg gelijk op en wist met name Peter verrassende ballen te spelen en kwam Taipan er niet meer aan. Maar Taipan wist wel de game winst veilig te stellen met 11-8. In de tweede game leek het erop dat Taipan voor de volledige winst zou gaan. Bij Peter lukte er veel retourballen niet en dan is de game voor de tegenspeler met 11-1. Ook in de derde game bleef Taipan het spel dirigeren, maar ook nu pakte Peter toch wel weer de nodige punten. De game winst was voor Taipan met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Peter had wel een goed gevoel over zijn spel.

 

Erik Menks – Andre Visser

In de eerste game was het Erik die de druk op kon bouwen en moest Andre flink aan de bak. De gamewinst was voor Erik met 11-5. In de tweede game was ook Andre in zijn element en kwam zelfs op een mooie stand van 9-6 en dan zou je zeggen die gaat hij pakken. Maar Erik wist het spel weer naar zijn hand te zetten en won met 11-9. Ook in de derde game bleef Andre gaan voor iedere bal en pakte hij de nodige punten, maar ook nu bleef Erik sterk spelen en won de game met 11-7 en in sets met 3-0 maar Andre had zeker mooie kansen en dan net niet dat belangrijke punt pakken.

 

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Maurice en Peter kennen elkaars spel door en door en trainen regelmatig samen. Dan zie je ook veel favoriete spel situaties waar ze elkaar het goed moeilijk maken. Er wordt dan ook over en weer verrassend gescoord. De eerste game was voor Maurice met 11-7. In de tweede game kreeg Peter steeds meer grip op het spel en pakte zelfs een mooie voorsprong van 7-4. En dan vasthouden en scherp blijven spelen. Maurice kreeg weer het spel in handen en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-7. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Maurice met name met zijn super harde service en Peter dan weer met zijn haarscherpe folly’s. Maar ook deze game was weer na vele spannende rally’s voor Maurice met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook zeker Peter had een mooie pot gespeeld en was dan ook dik tevreden.

 

Simon Bambach – Sjors Wierstra

Sjors en Simon spelen vaak onverwachte rally’s die in beider voordeel worden beslist. In de eerste game leek Sjors het initiatief te nemen en pakte al snel drie punten. Maar Simon kreeg weer grip op het spel en beiden konden de punten pakken. Het werd een mooi gelijk opgaande game die lang beide kanten op kon gaan. Maar Simon pakte de game met 11-9. In de tweede game ging Sjors weer als een speer en moest Simon alle zeilen bijzetten om het spel te volgen. Maar deze game was er duidelijk een waar Sjors het voordeel aan zijn kant wist te houden en hij pakte de game met 11-5. Ook in de derde game gaf Sjors weer vol gas en pakte in rap tempo de punten. Maar Simon wist nu de wervelwind te pareren en bracht het spel weer onder controle en bouwde langzaam de druk op. De gamewinst ging met mooi squashspel naar Simon met 11-6. Ook in de vierde game ging Sjors er weer helemaal voor en moest Simon volle bak er tegenaan om het spel weer naar zijn hand te zetten. Langzaam maar zeker lukte dat ook en wist hij ook de laatste game te pakken met 11-6 en in sets met 3-1. Maar zeker ook Sjors had een goed gevoel over zijn partij en met deze standen waren er ook volop mogelijkheden.

|Doorsturen