Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg – Andre Visser

Michel was nog maar net van de piste en stond alweer op de baan. In de eerste game wisten beiden goed te scoren en dan loopt het spel ook direct goed. Michel pakte de game met 11-7. In de tweede game was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. En dan zie je veel variatie in het spel en gaat de hele trucen doos open. Ook deze game ging na vele spetterende rally’s naar Michel met 13-11. En ook in de laatste game bleef de spanning er volop in, maar ook nu was de game na veel strijd voor Michel met 11-9 en in sets met 3-0.

 

Michel v.d. Ploeg-Andre Visser

Michel en Andre moesten nog een partij inhalen en hadden besloten om dat nu maar te doen. Ook deze game ging direct volop en er waren weer verrassende momenten. Michel pakte de game maar moest er diep voor gaan met 11-9. De tweede game ging ook weer met het nodige vuurwerk, maar Michel wist ook deze game net te pakken met 11-9. In de derde game wist Andre een klein voordeel aan zijn kant te houden en pakte de game met 11-9. Andre ging voor de gelijkmaker en dan krijg je vleugels en lukt alles. Maar Michel zag het gevaar ook en ging voor iedere bal en hij wist de overwinning nog net te realiseren met 13-11 en in sets met 3-1 maar zeker is wel dat ook Andre steeds beter in zijn spel komt en de service return ook aan het verbeteren is.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game was het duidelijk Erik die het spel dirigeerde en Bas flink aan de bak moest om de rally’s te spelen. Erik pakte de game met 11-3. In de tweede game had ook Bas een beter antwoord op de super strakke ballen van Erik. En dan zie je ook weer mooie rally’s die lang beide kanten op kunnen. Ook nu was de game na vele spannende momenten voor Erik met 11-9. En ook in de laatste game ging Bas nog goed mee en moest Erik super scherp spelen om de rally’s in zijn voordeel te beslissen. De game was weer voor Erik met 11-7 en in sets met 3-0 maar Bas had ook een super goed gevoel over zijn spel en dat is ook belangrijk.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda