Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Maurice en Peter hadden er zin en gingen direct flink los. Bij Maurice lukt alles en dan pak je in hoog tempo de punten. Peter wist menig bal scherp op de tin te leggen en dan geef je punten weg de game was voor Maurice met 11-4. In de tweede game ging ook Peter weer goed mee en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Nu was het Peter die het voordeel wist te pakken en won met 11-8. In de derde game wist Maurice de rally’s naar zijn hand te zetten en zijn favoriete spel te spelen hij won de game met 11-5. Peter bleef gaan voor iedere en pakte ook wel punten, maar Maurice bleef het spel controleren. Hij pakte dan ook de game met 11-5 en in sets met 3-1.

 

Simon Bambach – Sjors Wierstra

Beiden gingen super gemotiveerd de baan op en we zagen dan ook direct een mooi gelijk opgaande strijd. Op de stand 5-5 kreeg Simon meer grip op het spel en maakte Sjors ongelooflijk veel fouten. Bal net op of onder de tin en dan zijn de punten voor de tegenstander. Simon pakte de game met 11-5. Ook in de tweede game bleef het mooie partij om te zien, maar ook nu hield Simon het voordeel aan zijn kant en won met 11-6. In de derde game ging het gelijk op en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Ook nu was het Simon die de game net pakte met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Sjors waren er volop kansen dus wie weet in de tweede ronde.

 

Peter Borgmann – Andre Visser

Het ging direct volle bak en ze speelden een goed gevarieerd spel met verrassende scores. Het kon lang beide kanten op echter Peter pakte de game met 13-11. Ook in de tweede game bleven beiden gaan voor iedere bal en vlogen de vonken er vanaf. Deze game was na vele zweetdruppels voor Andre met 14-12. Ook in deze game bleef het spannend en gingen beiden weer diep om ieder punt te pakken. Nu was het weer Peter die de game pakte 12-10. Ook in de vierde game bleef het een gelijk opgaand spel, maar Peter wist toch weer een klein voordeel aan zijn kant te houden. Peter pakte de game met 11 -8 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Andre waren er volop kansen en als hij zijn eigen service wat moeilijker kan maken en de eerste service bal strak kan retourneren dan maakt hij dat moment veel sterker.

 

Sjors Wierstra – Andre Visser

Sjors ging voortvarend aan de slag en pakte in hoog tempo de punten en met name met de service haalde veel punten binnen. De eerste game was voor Sjors met 11-4. In de tweede game was er weer wat meer strijd en ging het nagenoeg gelijk op. Maar ook deze game was na vele spannende momenten voor Sjors met 11-8. In de derde game kwam ook Andre op dreef en wist hij een klein voordeel te pakken en won met 11-8. In de vierde game was het weer Sjors die het spel verdeelde en Andre goed onder druk hield. Andre probeerde het nog wel, maar Sjors hield het spel goed in de hand en pakte de game met 11-5 en in sets met 3-1 en Andre ging voor een sterkere service return.

 

Erik Menks – Simon Bambach

Dit beloofde weer een titanenstrijd te worden waarin beiden gaan voor de winst. Simon ging als een speer van start en leek voor de volle winst te gaan Erik ging er wel voor, maar het was Simon die de game pakte met 11-3. In de tweede game was ook Erik weer bij de les en kon de druk weer goed opbouwen. Maar ook nu moesten beiden scherp spelen en gaan voor iedere bal. Erik pakte de game met 11-6. De derde game ging weer mooi gelijk op en dan zie je ook mooi squashspel met veel variatie. Boostballen, ballen net boven de tin enz. Ook nu was de game weer voor Erik met 11-8. Ook in de vierde game bleven ze gaan voor iedere bal en dan is lang onduidelijk wie de game gaat pakken. Nu was het weer Simon die de game binnen haalde met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Er werd weer op het scherpst van de snede gespeel terwijl de vermoeidheid gaat spelen. Na vele spetterende rally’s was het toch Erik die de game kon pakken met 11-6 en in sets met 3-2 maar zeker voor beide spelers een mooie squash pot en op deze standen zie je ook dat ze aan elkaar gewaagd zijn. 

 

|Doorsturen