Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Sjors Wierstra – Martin v.d. Ploeg

Sjors en Martin houden wel van wat power in het spel en dan zie je ook regelmatig snoeiharde ballen naar de muur gaan. Het was een mooi gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren. Na vele snoei harde rally’s was het Sjors die de eerste game pakte met 11-8. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en dan zie je mooi squash spel. Ook nu was het weer Sjors die de game pakte met 11-7. Martin bleef wel gaan voor ieder bal, maar ook in de derde game bleef Sjors knallen en dan houd je goed druk op je tegenstaander zijn spel. Sjors pakte ook de laatste game met 11-8 en in sets met 3-0 maar aan de standen kun je wel zien dat ze aan elkaar gewaagd waren en dan kan de uitslag zomaar anders zijn.

 

Maurice Chevallier - Andre Visser

De eerste game was een gelijk opgaande strijd waarin beiden goed wisten te scoren en moest er flink gelopen worden. De game ging na vele enerverende rally’s naar Maurice met 11-8. In de tweede game had Maurice het spel goed onder controle en moest Andre flink aan de bak en dan pak je meestal niet de punten. Maurice won de game met 11-3. Ook in de derde game gaf Maurice het spel niet meer uit handen en pakte met strakke rally’s de winst met 11-4 en in set met 3-0.

 

Simon Bambach – Peter Borgmann

Simon hield het spel strak in de hand en liet Peter flink lopen de game was voor Simon met 11-5. Ook in de game liet Simon het spel niet meer uit zijn handen glippen en won met 11-4. In de derde game wist ook Peter goed te scoren en met menige rally verraste hij Simon toch regelmatig. Maar ook nu was de game voor Simon met 11-8 en in sets met 3-0 maar ook de laatste game gaf Peter weer moed en resultaat en dan ga je gewoon weer voor iedere bal.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

Dit beloofde weer een spannende pot te worden en met name voor Bas een pittige pot. In de eerste game gaf ook Bas gas en waren het flinke pittige rally’s waarin beiden goed konden scoren. De winst was voor Erik met 11-5. Ook in de tweede game bleef Bas gaan voor iedere bal en dan pak je toch nog flink punten, maar ook nu was de game weer voor Erik met 11-5. En in de laatste game was Bas de scherpte kwijt en dan laat Erik je alle hoeken zien en won de game met 11-1 en in sets met 3-0 maar zeker geen slechte partij voor Bas want in de twee eerste games waren er zeer veel mooie rally’s waarin beiden super scherp moesten blijven.

|Doorsturen

BuienradarAgenda