Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Simon Bambach – Sjors Wierstra

Ze gingen vol vuur de strijd aan en we zagen dan ook flitsende rally’s. Het was lange tijd onduidelijk wie de game zou pakken, maar het was Simon die de eerste game pakte met 11-9. In de tweede zagen we een zelfde strijd en kon het ook weer beide kanten op. Nu was het Sjors die de game pakte met 11-8. In de derde game werd er nog meer strijd geleverd en dan zie je prachtige slagen wisselingen waarin het beste squashspel naar boven komt. Nu was het weer Simon die de game pakte met 14-12. In de vierde game was het Sjors die weer een klein voordeel wist vast te houden en hij trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-7. En dan staat het weer gelijk en moesten deze kanjers nu hun slag slaan. Het leek erop dat Simon voor de volle winst ging hij stond al snel op 6-0. Maar ook nu bleef Sjors gaan voor ieder punt en kwam hij langzaam naar Simon toe. Maar Simon wist nog met vereende krachten toch de game te pakken met 11-5 en in sets met 3-2 maar gezien de game standen had dit ook zomaar anders kunnen zijn en was ook zeker Sjors tevreden over zijn spel.

 

Peter Borgmann – Andre Visser

Beiden hadden wel weer zin aan de winst en gingen dan ook vol energie voor iedere bal. De eerste game ging naar Peter met 11-6. Ook in de tweede game leek Peter oppermachtig en zette hij het spel helemaal naar zijn hand. De game ging naar Peter met 11-3. Maar Andre was nog lang niet uitgespeeld en kwam in de derde game weer helemaal in zijn spel en wisten beiden goed te scoren. Bij Andre ging er ook minder fout en dan rond je de rally’s beter af en hij pakte de game met 12-10. In de vierde game liet Peter het spel niet meer los en bleef hij druk houden en pakte hij de game met 11-5 en in sets met 3-1 maar met iets meer wedstrijd ritme zou Andre meer punten kunnen pakken.

 

Michel v.d. Ploeg – Johan Kwast

Deze twee balsportkenners waren super gemotiveerd en gingen er dan ook volop tegenaan. In de eerste game werd er fel geknokt voor ieder punt en zagen we een schitterend squashspel waarin beiden goed wisten te scoren. Michel pakte de game met 11-9. De tweede game was er een met nog meer strijd en werden de rally’s alleen maar langer. Ook nu was het lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar Michel wist de winst nog net binnen te halen met 14-12. In de derde game was Johan wat strakker aan het afwerken en hield hij Michel goed onder druk. Johan pakte de game met 11-5. Johan ging voor de gelijkmaker in de vierde game, maar Michel wilde wel afronden en dan zijn beiden weer super fel op ieder bal. Na veel strijd was het uiteindelijk Michel die de game pakte met 11-9 en in sets met 3-1 maar ook nu gezien de set standen had het ook zomaar anders kunnen lopen, maar zeker voor beiden een super partij.

 

Erik Menks – Andre Visser

In een ver verleden had Andre een keer gewonnen van Erik en dat wilde hij wel weer eens meemaken. Maar ook Erik herinnerde zich dat nog wel en wilde dat vandaag voorkomen. Ze gingen dan ook beiden super gemotiveerd de strijd in en die ging mooi gelijk op. De eerste game was voor Erik met 12-10. In de tweede game bleven beiden goed scoren echter ook nu ging de winst naar Erik met 11-8. Ook in de derde game bleef Andre gaan voor iedere bal en scoorde ook goed, maar Erik wist op spannende momenten toch wat sterker af te ronden en won met 11-9 en in sets met 3-0 maar Andre zijn droom kwam bijna uit.

 

Simon Bambach – Yari Siderius

Simon is ook een squash kanon van het eerste uur en heeft wel een reputatie hoog te houden en hij weet ook dat Yari gaat voor ieder punt. Simon hield het spel dan ook goed in de hand en gaf Yari weinig ruimte. Yari wist toch wel de nodige punten pakken, maar Simon hield controle en won met 11-5. Ook in de tweede game bleef Simon het spel controleren en moest Yari vol aan de bak om toch nog een puntje te pakken. Ook in de derde game voerde Simon de druk nog wat op en bleef Yari lopen op iedere bal en dat kost veel energie en meestal werk de slag dan niet goed meer af. Ook deze game was weer voor Simon met 11-3 en in sets met 3-0 maar ook zeker Yari heeft van deze partij weer veel geleerd.

 

Sjors Wierstra – Peter Borgmann

Beiden hadden hun zinnen gezet op winst en gingen er dan ook vol voor. Sjors wist de druk op te bouwen en liep langzaam uit en pakte de game met 11-7. In de tweede game leek het erop dat Peter zijn kruit had verschoten en liep Sjors snel uit en pakte ook deze game met 11-4. In de derde game was ook Peter weer helemaal in zijn spel en ging het gelijk op. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken. Maar ook nu was het Sjors die de game net winnend wist af te sluiten met 11-9 en in sets met 3-0 maar ook Peter had zomaar weer even terug kunnen komen als we de laatste game stand bekijken.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda