Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Simon Bambach – Michel v.d. Ploeg

Simon en Michel zijn altijd aan elkaar gewaagd en dat zie je ook mooi terug in hun spel. In de eerste game was het Simon die wat minder fouten maakte dan Michel en won de game met 11-7. In de tweede game leek Simon voor de volle winst te gaan en maakte Michel fout op fout. Simon liet er geen gras over groeien en pakte de game met 11-2. In de derde game was ook Michel weer terug in het spel en was het lang onduidelijk wie de game kon pakken. Nu was het Michel die de winst pakte met 11-9. Michel zag zijn kansen weer keren en dacht aan de gelijkmaker. Maar Simon had zijn zinnen gezet op de afsluiter en wist het voordeel aan zijn kant te houden en trok de game naar zich toe en won met 11-4 en in sets met 3-1 en werd de partij nog even in een diepgaand gesprek besproken.

 

Erik Menks – Bas Koudenburg

Erik is nog steeds ongeslagen en daarmee de favoriet voor de eindzege. Bas ging vol vuur de wedstrijd in en zoals gewoonlijk gaat hij ook voor iedere bal. Aan de rally’s was te zien dat er op het scherpst van de snede werd gespeeld. De eerste game was voor Erik met 11-6. Ook in de tweede game bleef Erik het spel controleren en dat was ook nodig want Bas wist toch steeds weer verrassend scoren. Erik pakte de game met 11-5. Tot het laatste moment bleef de spanning in het spel en dan zie je ook mooi squashspel. De game was weer voor Erik met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker Bas had een goed gevoel beleefd in het spel.

 

Yari Siderius – Andre Visser

Andre ging voortvarend van start en bouwde de druk goed op, maar ook Yari blijft gaan en bleef er goed bij. De game was na vele spannende rally’s voor Andre met 11-8. In de tweede game ging het helemaal gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Maar ook nu stelde Andre de winst veilig en won met 13-11. In de derde game had duidelijk Yari het voordeel aan zijn kant en kon hij de druk hoog houden en pakte de game met 11-4. In de vierde game bleef er ook een klein voordeel voor Yari en wist Andre dat niet te door breken. Yari won de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Het werd een mooi gelijkopgaande strijd waarin beiden het beste uit het spel naar boven wisten te halen. Yari pakte de game na vele spannende rally’s met 12-10 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk mooie resultaten waarin je kan zien dat ze aan elkaar gewaagd waren.

 

Sjors Wierstra – Maurice Chevallier

Sjors en Maurice staan altijd garant voor een spetterende partij waar de vonken van afvliegen. In de eerste game ging het gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Het was Sjors die de game pakte met 11-9. In de tweede game wist Maurice iets uit te lopen en moest Sjors vol aan de bak. Maurice pakte de game met 11-6. Ook in de derde game wist Maurice de druk hoog te houden en won met 11-7. En dan nog een game te gaan en de buit is binnen. Maar Sjors dacht er anders over en ging vol voor iedere bal en wist langzaam het spel weer naar zich toe te trekken en won de game met 11-8. En dan staat het weer gelijk en ga je beiden voor de winst. En ze gingen er volop voor en dan zie je dat ze ook alles uit de kast halen en alle variaties in de strijd worden gegooid. Na vele spetterende rally’s was het Sjors die de winst pakte met 11-8 en in sets met 3-2 maar ook deze partij waren ze aan elkaar gewaagd.

 

Johan Kwast- Peter Borgmann

Johan ging flitsend van start met superstrakke ballen pakte hij de punten en won de game met 11-2. In de tweede game wist Peter ook wat meer punten te pakken en met name op de service retour kan je dan scoren. Maar ook nu was het Johan die het spel dirigeerde en won met 11-5. En ook in de derde game gaf Johan het spel niet meer uit handen en won de laatste game met 11-6 en in sets met 3-0.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda