Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Dit beloofde een spannende pot te worden en beiden waren er klaar voor. Maurice ging er direct volop tegenaan en Michel had het gevoel dat hij helemaal werd weggeslagen. Maurice raakte ieder bal super scherp en hij leek voor de volle winst te gaan. Hij pakte de game met 11-1. In de tweede game was ook Michel weer helemaal terug in het spel en wist de punten weer te pakken. Michel won de game met 11-4. Ook in de derde game hield Michel het spel onder controle en moest Maurice flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Michel met 11-5. Ook in de vierde game bleef Michel het spel controleren en trok de game naar zich toe en won  de game met 11-5 en in sets met 3-1.

 

Michel v.d. Ploeg – Maurice Chevallier

Michel en Maurice moesten nog een partij inhalen en dat gingen nu er even achteraan doen. Michel was helemaal op zijn hoede en bleef het spel dirigeren. Maurice ging voor iedere bal maar maakte flink wat fouten en dan rond Michel wel af en won de game met 11-5. Ook in de tweede game gingen ze allebei voor goud en dan zie je mooie rally’s. Ook nu was de game weer voor Michel met 11-6. En ook in de laatste game liet Michel het spel niet meer uit zijn handen glippen en won de game met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook Maurice had wel lekker gespeeld alleen geen winst.

 

Yari Siderius – Peter Borgmann

Peter kon in de eerste game de druk opbouwen en liet Yari flink lopen. Peter won de game met 11-4. In de tweede game wist Yari het stokje over te nemen en waren de rollen omgedraaid. Yari trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. En dan kom je helemaal in je spel en Peter maakte dan ook wel heel veel fouten. Ook deze game ging weer naar Yari met 11-4. In de laatste game kwam ook Peter weer beter in zijn spel en moesten beiden scherp blijven spelen. Maar ook deze game ging naar Yari met 11-6 en in sets met 3-1.

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Erik ging vliegend van start en stond al snel op een mooie voorsprong van 6-0. Maar Sjors kwam weer helemaal in zijn spel en langzaam kwam hij dichterbij. Het werd een stuk pittiger om de punten te pakken en dan is er volop strijd. Erik won de game met 11-7. Ook in de tweede game waren ze op veel momenten aan elkaar gewaagd en werden alle favoriete trucs in de strijd gegooid. Ook deze game was na vele mooie rally’s voor Erik met 11-8. In de laatste game was Erik duidelijk scherper en sterker en moest Sjors vol aan de bak. Erik won ook deze game met 11-4 en in sets met 3-0 maar ook Sjors had lekker gespeeld en dat is dan ook weer fijn.

 

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Peter ging super van start en Bas leek een beetje overrompeld. Peter pakte al snel een mooie voorsprong van 8-2 en dan denk je die game ga ik pakken. Maar Bas had zich weer goed hersteld en trok het spel weer langzaam naar zich toe. Peter vocht als een leeuw, maar de game ging toch naar Bas met 12-10. In de tweede game had Bas het spel weer helemaal in de hand en moest Peter even herstellen. Bas pakte de game met 11-3. In de derde game kwam ook Peter weer wat in zijn spel, maar Bas bleef controleren en won met 11-5 en in sets met 3-0 maar als je de eerste game bekijkt dan had er voor Peter waarschijnlijk meer in kunnen zitten.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda