Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Maurice Chevallier – Peter Borgmann

Maurice en Peter slaan regelmatig een trainingballetje en kennen elkaars spel goed. Dan moet je soms verrassend spelen om je puntje te pakken. Wat vanavond opviel was dat Peter wel heel veel liep op iedere bal. Maurice won de game met 11-7. Ook in de tweede game bleef er volop strijd en dan zie mooie rally’s met heel veel slagen. Ook deze game was voor Maurice met 11-6. Ook in de derde game bleven ze elkaar verrassen en wisten ze ook door veel inzet nog rally’s te winnen. De game was uiteindelijk weer voor Maurice met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook Peter was zeker tevreden over zijn spel en zijn vooruitgang daarin.

 

Bas Koudenburg – Yari Siderius

Yari gaat met sprongen vooruit in zijn spel en weet al fraaie aanvallende boost technieken te slaan en scoort hier ook al mee. Bas bleef zoals gewoonlijk strak zijn spel te spelen met veel lengteballen. Hij pakte de game met 11-4. Ook in de tweede game hield Bas het spel goed in de hand maar, hij kon niet verslappen want dan wist Yari direct te scoren. De game ging weer naar Bas met 11-6. In de derde game bleef Bas het spel dirigeren en scherp spelen want Yari liep op bijna iedere bal. We zagen hierdoor wel mooie rally’s waarin beiden goed wisten te scoren. De game was weer voor Bas met 11-7 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Yari met sprongen vooruit gaat in zijn spel.

 

Maurice Chevallier – Bas Koudenburg

Maurice en Bas staan meestal garant voor een stevige pot squash en beslissen dan vaak in een vijfsetter de uitslag. Ook nu gingen ze vol vuur van start en stond Maurice al snel op een mooie voorsprong van 6-1. Maar Bas geeft ook nooit op en kwam langzaam weer terug en won in prachtige strijd met 14-12. In de tweede game had Maurice een klein voordeel aan zijn kant en won met 11-5. In de derde game zagen ze weer een gelijk opgaande strijd met lange rally’s en veel lengteballen. En dan komt alle variatie aan bod. Maurice pakte de game met 11-9. In de vierde game gingen ze allebei helemaal los en het kon lang beide kanten op. Maar ook nu was het weer Maurice die won met 13-11 en in sets met 3-1 maar bieden waren het er wel over eens dat dit een van de mooiste partijen ooit was dus wie weet wat er nog allemaal komen gaat in de herkansing.

 

Simon Bambach – Yari Siderius

Yari ontdekt steeds meer technieken in het squashspel en dit in combinatie met zijn loopvermogen en conditie dan haal je nog veel ballen. Simon is eigenlijk ook een diesel die graag door gaat voor iedere bal. Hij moest super scherp spelen want Yari pakte zelfs ballen uit onmogelijke positie. Simon won met 11-6. Ook in de tweede game bleef Yari knokken voor ieder punt maar Simon hield de regie in het spel en won met 11-5. En ook in de derde game bleef het een leuk spel met soms lange rally’s en verrassende scores. Ook deze game was voor Simon met 11-5 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat wanneer Yari wat meer rust in zijn spel en variatie weet te brengen dan komt er steeds meer progressie. En het belangrijkste is natuurlijk dat je plezier in het spel beleefd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda