Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

Beide heren staan altijd voor een titanen strijd en geven nooit op en gaan voor iedere bal. We zagen dan ook pittige slagen wisselingen met daarin ieders hun favoriete technieken. De eerste game ging mooi gelijk op en beiden wisten goed te scoren. Michel pakte de eerste game met 11-8. In de tweede game ging het tempo nog meer omhoog en waren beiden in staat om de game te winnen. Ook nu was het weer Michel die de winst pakte met 13-11. Ook in de laatste game zagen we spectaculair squashspel met veel variatie in het spel lobballen, boostballen etc. Maar ook nu was het weer Michel die won met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook zeker Bas had laten zien dat hij in bloed vorm is.

 

Sjors Wierstra – Peter Borgmann

In de eerste game waren ze aan elkaar gewaagd, er waren enerverende rally’s. Sjors won met 11-8. In de tweede game ging Sjors als een speer en stond al snel met 9-4 voor. Maar Peter kwam verrassend snel terug en won de game met 12-10. In de derde game hield Sjors het spel wel goed onder controle en won met 11-7. En in de laatste game zag men een zelfde verloop en weer won Sjors met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter had laten zien dat hij als het goed loopt hij de game zo maar kan pakken.

 

Erik Menks – Andre Visser

Erik had er zin in en was al een kwartier van te voren aanwezig. Maar het werd iets later en ze gingen er gelijk volop tegenaan. De eerste game was na vele spannende momenten voor Erik met 11-7. Ook in de tweede game was er volop strijd en maakte ook Andre veel minder fouten en dan zie je mooie rally’s. Maar ook nu was het weer Erik die de game pakte met 11-8. Na een korte pauze was er weer volop strijd in de derde game Andre bleef knokken voor ieder punt en bleef constant druk houden. Maar ook nu was het weer Erik die won met 11-9 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Andre steeds beter in vorm raakt.

 

Michel v.d. Ploeg – Simon Bambach

Dat dit weer een partij zou worden met veel vuurwerk dat stond wel vast. In de eerste game ging het nagenoeg gelijk op al hoewel er veel fouten werden gemaakt. Michel wist na vele spannende momenten de game te pakken met 13-11. In de tweede game leek Michel voor de volle winst te gaan en kwam Simon helemaal niet in zijn spel. Michel won de game met 11-2. In de derde game kwam Simon op stoom en wist hij de ballen weer goed weg te leggen hij pakte de game met 11-7. In de vierde game zag Simon de winstkansen wel weer zitten en speelde Michel tegen zichzelf en dan gaat er heel veel fout. Simon won de game met 11-6. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Nu wist Michel het sterkere spel te spelen en pakte de punten en hij won na veel strijd de game met 11-4 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk de mooiste partijen waarin beiden hun spel goed konden spelen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda