Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Bas Koudenburg – Peter Borgmann

Beiden gingen er vol in en dan zie je direct al een mooi spel met zeer verrassende momenten. Bas pakte de eerste game met 11-7. In de tweede game ging Peter voor goud en wist hij menig rally verrassend af te sluiten met boost, dropshots ballen. Hij pakte dan ook de game met 11-6. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en dan zie je veel variatie in het spel om de punten te pakken. De game ging nu weer naar Bas met 11-8. In de laatste game maakte met name Peter veel fouten en kom je niet aan de punten toe. Bas pakte dan ook de game met 11-3 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter een mooie partij die hij eigenlijk had willen beslissen met een vijfsetter.

 

Simon Bambach – Andre Visser

Simon was net terug van zijn hoogte training en zou conditioneel alleen maar kunnen plussen. Hij ging dan ook direct voor iedere bal, maar ook Andre had zijn plan getrokken. Beiden moesten dan ook flink aan de bak en dan komt het beste spel naar boven. De eerste game was voor Simon met 11-7. In de tweede game moest Andre een flink aantal ballen laten lopen en daar wist Simon de punten te pakken. Hij won de game met 11-5. In de laatste game ging het ook bij Andre weer wat beter, maar Simon hield het spel goed in de hand en won de game met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook Andre komt steeds beter in zijn spel en dat brengt je op een hoger niveau.

 

Erik Menks – Taipan Yau

Dit beloofde weer een titanenstrijd te worden en zou zeker op het scherpst van de snede gestreden worden. De eerste game ging nagenoeg gelijk op en kon lang beide kanten op. Na vele mooie en strakke rally’s was het Erik die de eerste wist te pakken met 11-7. In de tweede game werd het tempo en de druk nog hoger opgebouwd en zagen we rally’s van zeker tien slagen en meer. En na deze lange en flitsende rally’s werd het fel begeerde punt gepakt. De game winst was na vele mooie momenten voor Erik met 12-10. Ook in derde game was de spanning zeker niet minder en bleven ze gaan voor iedere bal en dan zie je een super squashspel wat op top niveau wordt gespeeld. Ook deze game was weer voor Erik met 11-8 en in sets met 3-0 ook voor Taipan was dit een zeer mooie partij waarin je niet wint maar schitterend hebt gespeeld.

 

Taipan Yau - Erik Menks

Beiden hadden nog een partij in te halen en besloten om dat achter deze spannende pot aan te plakken. De eerste game was wederom na vele spetterende rally’s voor Erik met 11-5. In de tweede game was er een licht voordeel voor Taipan en hij won de game met 11-5. Erik had zich even verstapt en dan kun je niet meer goed instappen en besloot de partij op te geven. Jammer van deze kanjers want ze waren aan elkaar gewaagd en we hadden graag nog zo’n mooie partij gezien. Taipan won met 3-1.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda