Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Erik Menks – Peter Borgmann

Erik is tot nu toe nog ongeslagen en dat wil hij ook nog wel zo houden. Maar Peter is altijd een verrassende tegenstander dus moet je scherp blijven. De eerste game pakte Erik met 11-7. In de tweede game ging het lang gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Ook deze game pakte Erik met 11-9. In de laatste game waren ze helemaal voor ieder punt aan het knokken en dan zie je soms verrassende rally’s. Maar na vele enerverende momenten was ook deze game weer voor Erik met 14-12 en in sets met 3-0 maar zeker is wel dat Peter zich goed kan optrekken aan deze partijen en zijn vorm gaat vinden.

 

Michel v.d. Ploeg – Sjors Wierstra

In de eerste game ging het volledig gelijk op en wisten beiden goed te scoren. Na vele spannende en lange rally’s was de eerste game voor Sjors met 11-9. In de tweede game gingen ze ook weer voor goud en wilde Sjors zijn vorm wel vast houden. Maar Michel wist het spel nu wat beter te controleren en pakte de game met 11-7. In de derde game speelde Michel zijn favoriete spel en wist hij Sjors goed onder druk te zetten. De winst ging naar Michel met 11-5. In de laatste game wist ook Sjors de ballen beter weg te leggen en pakte dan ook wat meer punten. Echter Michel gaf het spel niet meer uit handen en won met 11-7 en in sets met 3-1 maar ook zeker Sjors speelde een goeie partij.

 

Erik Menks – Sjors Wierstra

Erik is nog steeds ongeslagen in de competitie en dat wilde hij ook wel zo houden. Beiden gingen dan ook voor de winst en dan zie je ook direct al haar scherpe rally’s. De eerste game was voor Erik met 11-6. Ook in de tweede game hield Erik het spel goed onder controle en Sjors ging ook wel voor ieder punt. Maar ook deze ging weer naar Erik met 11-5. In de laatste game bleef Sjors het proberen en moest Erik ook wel scherp spelen, maar hij bleef het spel dirigeren en won de game met 11-6 en in sets met 3-0 maar ook Sjors was niet ontevreden over zijn spel tegen Erik en daar ga je dan ook altijd voor.  

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda