Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Peter Borgmann – Martin v.d. Ploeg

Beiden gingen er volop tegenaan en wisten goed te scoren. Het was lang onzeker wie de game zou pakken er werd dan ook fel gestreden voor ieder punt. Martin pakte de game met 15-13. Ook in de tweede game was het Martin die langzaam maar zeker de game naar zich toe trok en won met 11-5. In de derde game was het Peter die een klein voordeel aan zijn kant wist te houden en de game naar zich toe trok en won met 11-8. In de vierde game was het duidelijk Peter die de game dirigeerde en ging er veel mis bij Martin. En dan pak niet de punten de game was dan ook voor Peter met 11-3. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden gingen voor de winst en dan zie je mooie rally’s met veel variatie. En na vele spannende momenten was het toch weer Peter die de game pakte met 11-9 en in sets met 3-2 en dat zijn toch altijd de mooiste partijen waarin het lang beide kanten op kan gaan.

 

Simon Bambach – Michel v.d. Ploeg

Simon ging voortvarend van start en pakte al snel een mooie voorsprong van 6-2. Maar Michel liet zich niet zomaar inpakken en kwam weer helemaal terug in de wedstrijd. En langzaam maar zeker waren ze weer helemaal aan elkaar gewaagd. Michel pakte de game na vele fraaie rally’s met 11-9. In de tweede game hield Simon het spel in de hand en haalde de game binnen met 11-5. In de derde game waren ze helemaal aan elkaar gewaagd en kon het weer beide kanten op. Na vele enerverende rally’s was het Simon die de game pakte met 12-10. In de vierde game dacht Simon tempo houden en doorpakken. Simon stond al snel 6-1 voor en dan heb je alle kansen om de game te pakken en de partij te winnen. Maar ook nu had Michel andere plannen en kwam weer helemaal terug in hel spel. En hij pakte de game met 11-6. En dan staat het weer gelijk en moet de beslissing vallen. Ook nu was het weer Simon die schitterend uitliep met een stand 7-3 en dan denk je dit kan niet meer stuk. Maar Michel liet zich niet onbetuigd en kwam weer knap langszij echter Simon hiel het hoofd koel en won met 11-9 en in sets met 3-2 maar zeker deze standen laten wel zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

 

Maurice Chevallier – Bas Koudenburg

Beiden waren klaar voor de battle en hadden een aerodynamisch kapsel strak laten knippen. Het ging gelijk volle bak en we zagen dan ook supersnelle rally’s met soms meer dan twaalf slagen achter elkaar. De eerste game was na vele mooie rally’s voor Maurice met 11-8. Ook in de tweede game waren ze aan elkaar gewaagd en moest alles uit de kast boost, dropshots, folly’s, lobtechnieken en dan zie je mooi squash spel. Ook deze game was weer voor Maurice met 11-9. Ook in de derde game werd niet een bal weggeven en bleef er volop strijd. Maar ook Bas geeft niet op en blijft op iedere bal lopen en dan pak je vaak nog meer dan je denkt. Deze game was dan ook voor Bas met 11-9. Ook in de vierde game bleef het spannend en dan is het lang onduidelijk wie de game pakt. Ook nu was het weer Bas die de game langzaam naar zich toe trok en won met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Beiden roken de winst kansen en gingen en dan weer helemaal voor, maar ook de vermoeidheid gaat dan natuurlijk meespelen. Na vele spannende momenten was het toch Maurice die de game pakte met 11-7 en in sets met 3-2 en dat zijn natuurlijk standen die wel laten zien dat je aan elkaar gewaagd bent.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda