Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

Martin v.d. Ploeg – Andre Visser

Martin ging voortvarend van start en wist de druk goed op te bouwen hij won de eerste game met 11-8. In de tweede game kwam ook Andre in zijn spel en wist na vele lange en slopende rally’s de game te pakken met 11-9. Dat dit veel energie had gekost bleek in de derde game en dan gaat er veel mis. Nu was het weer Martin die het spel naar zich toe trok en won met 11-5. In de vierde game ging het nagenoeg weer gelijk op en wist Andre zelfs van een 6-0 achterstand weer knap terug te komen. Maar Martin wist de game net op tijd binnen te halen met 11-9 en in sets met 3-1. Maar ook zeker voor Andre een mooie partij.

 

Erik Menks – Peter Borgmann

Peter ging verrassend van start en pakte menig service gelijk terug en wist de ballen goed weg te leggen. De eerste game was dan ook voor Peter met 11-8. Erik pakte in de tweede game met name in lange rally’s het spel. Erik won de game met 11-8. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Na vele spannende momenten was het Erik die de game pakte met 12-10. Ook in de vierde game bleef er volop strijd en wist ook Peter weer zeer verrassend te scoren. Maar Erik gaf de game niet meer uit handen en won met 11-8 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter kwam goed uit de verf.

 

Michel v.d. Ploeg – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct voor ieder bal en dan zie je ook veel variatie in het spel. De eerste game ging naar Sjors met 11-7. Ook in de tweede game zagen we weer spectaculaire rally’s waarin beiden goed wisten scoren. De game was nu voor Michel met 11-7. Ook in de derde game waren ze aan elkaar gewaagd en gaat de hele trucen doos open en zie lange rally’s. Maar ook nu pakte Michel de game met 11-8. In de vierde game kreeg Sjors geen grip meer op het spel en ging Michel voor de volle winst hij won met 11-0 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Sjors een mooie partij waarin hij goed kon mee komen.

 

|Doorsturen