Sport

Dijkstra & Geekhoed aircoservice squashcompetitie

Simon Bambach – Maurice Chevallier

Dit beloofde weer een spectaculaire pot te worden en beiden gingen dan ook voor iedere bal. Het was duidelijk Maurice die de meeste fouten maakte en dan geef je de punten eigenlijk te makkelijk weg. Simon won de eerste game met 11-5. In de tweede game ging het gelijk op en waren beiden in staat om de rally’s te beslissen en met name de snelheid waar Maurice nog menig bal wist te pakken was super. Simon moest dan ook alle zeilen bijzetten om de punten naar zich toe te trekken. Ook deze game was voor Simon met 11-6. In de derde game bleef er volop strijd en moest er op het scherpst van de snede beslist worden en dat kost dan wel wat moeite, maar ook nu was het weer Simon die de winst pakte met 11-7 en in sets met 3-0 maar ook zeker Maurice speelde een super partij en met wat minder fouten zou hij ook zomaar kunnen winnen.

 

Erik Menks – Yari Siderius

Yari begint zich al helemaal thuis te voelen in de competitie en gaat helemaal op in het spel. En dan pak je best wel veel ballen als je er voor gaat, maar Erik is een zeer ervaren speler en dat zie je aan iedere bal en de rust in het spel. De game was voor Erik met 11-9. Ook in de tweede game bleef Erik het spel goed delegeren en moest Yari flink aan de bak. Ook deze game was weer voor Erik met 11-4. In de laatste game was er steeds een mooi rally moment en daar leer je natuurlijk veel van. Ook deze laatste game was weer voor Erik met 12-10 en in sets met 3-0 zeker ook voor Yari een leerzame partij.

 

Bas Koudenburg – Sjors Wierstra

Beiden gingen direct vol vuur de strijd aan en met name de service kanonskogels van Sjors leverden wel punten op. Bas probeerde de balans te vinden en dan zoek je het goede antwoord. De game winst ging naar Sjors met 11-8. In de tweede game was het duidelijk het spel van Bas wat hem voordeel gaf. De rust in het spel is dan je sterke punt  en dan speel je het spel zoals jij dat graag hebt. Sjors maakte hierdoor veel fouten en Bas won de game met 11-4. In de derde game leek Sjors het spel beter te beantwoorden maar hij bleef toch wel veel fouten maken. En dan geef je Bas de ruimte om het te beslissen en hij won weer met 11-7. In de vierde game was ook Sjors er weer helemaal en ging het lang gelijk op en was het onduidelijk wie nu de game zou pakken en of het vijf setter zou worden. Maar ook nu wist Bas het voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-9 en in sets met 3-1 maar ook zeker Sjors had er wel een goed gevoel bij maar winnen doe je liever.

|Doorsturen

BuienradarAgenda