Derde plaats JO11-1 bij Amateurconvenant Kampioenschap sc Cambuur

Voetballen in een echt stadion, daar droom je als kind van. Zaterdag jl. werd het realiteit voor de boys van Zeerobben JO11-1. Het team werd uitgenodigd voor een goed georganiseerd toernooi onder alle amateurpartners van sc Cambuur.

Op een iets kleiner veld dan normaal met 6 tegen 6 werd er in het stadion van sc Cambuur gevoetbald. In de poule werd er gewonnen van Warga 4-1, FC Harlingen 1-0, Feanstars 5-2, gelijk gespeeld tegen MKV 3-3 en verloren van FVC 2-3. De halve finale werd er helaas met 2-1 verloren van de uiteindelijk winnaar Be Quick Dokkum JO11-1. De strijd om de derde plaats werd door Zeerobben met 4-1 gewonnen van FC Harlingen. Na zeven wedstrijden van maar liefst twintig minuten een prima resultaat. Zeerobben kan terugkijken op een goed georganiseerd toernooi waar zowel de voetbalkwaliteiten als zeker ook de conditie van de spelers op de proef werden gesteld.