Voetbal

Derde kleutervoetbalfeest bij Zeerobben groot feest

Ruim driehonderd kinderen uit Harlingen en Midlum waren afgelopen woensdag te gast bij Zeerobben voor het grote Kleutervoetbalfeest. En een feest werd het. Om 10.00 uur opende Stijn Kooijman samen met Wietse de Wit deze happening en daarna konden de kinderen met de begeleiders naar de verschillende spelonderdelen. 

Stijn Kooijman van Jongerenwerk Harlingen opende net als vorig jaar op spectaculaire wijze het kleutervoetbalfeest bij Zeerobben. (Foto: Frans Bode)

Op drie velden was het een genot om te zien hoeveel plezier de kinderen met elkaar hadden. Na een korte onderbreking voor drinken en vers fruit, aangeboden door Smeding groente en fruit, werden de laatste twee rondes afgewerkt. Moe maar voldaan verzamelden de kinderen zich om half 12 weer op het hoofdveld. Na een korte afscheidsspeech waarbij ook de vele vrijwilligers van Zeerobben nog even in het zonnetje werden gezet gingen de kinderen met de leerkrachten weer richting school. Zij hadden een prachtige ochtend gehad en ontvingen van Zeerobben ook nog eens een mooi vaantje. Vrijdagochtend 29 juni komt de St. Michaelschool nog naar het Oostersportpark. 

|Doorsturen