Voetbal

Derde kleutervoetbalfeest bij Zeerobben

Zeerobben, een prachtige voetbalclub die maar blijft groeien. De club heeft een grote jeugdafdeling waar zowel prestatief als recreatief gespeeld kan worden, waar veel know-how aanwezig is en waar je al vroeg met voetballen kunt beginnen bij de Waddenrobkes. Om kinderen uit Harlingen en Midlum kennis te laten maken met het voetbal organiseert het jeugdbestuur van de club ook dit jaar weer een groot kleutervoetbalfeest voor alle kleuters van Harlingen en Midlum.

 

Onder stralende weersomstandigheden mocht Stijn Kooijman vorig jaar het kleutervoetbalfeest bij Zeerobben openen. Woensdag a.s. zal hij weer van de partij zijn. (Foto: Frans Bode)

Woensdag 13 juni a.s. komen er zo’n 300 kleuters van Harlingen m.u.v. de Michaelschool naar de Robbenplaat voor een groot kleutervoetbalfeest. Vrijdagochtend 29 juni is de beurt aan de Michaelschool. Beide kleutervoetbaldagen beginnen om 10.00 uur en eindigen omstreeks 12.00 uur. Wie aanwezig was de afgelopen twee jaar weet wat een plezier dit geeft bij kinderen, ouders leerkrachten en publiek. Organisator Wietse de Wit is samen met Edwin Zijlstra en Angela Amels al weken bezig met de intensieve voorbereiding. Ruim dertig vrijwilligers van de club staan klaar om alles in goede banen te leiden en iedereen een onvergetelijke ochtend te bezorgen. Net zoals voorgaande jaren zal hoofdsponsor van Zeerobben, Smeding Groente en Fruit, weer voor de gezonde hap zorgen. Zeerobben is er klaar voor. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda