Voetbal

Derde Caspar de Robles Plus Lunenborg Toernooi belooft aanvallend voetbal

Zaterdag 25 augustus wordt bij Zeerobben op het Oostersportpark te Harlingen de derde editie gespeeld van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg Toernooi. Een toernooi in de voorbereidingsperiode, waarbij gelijkwaardige ploegen van eerste en tweede klasse niveau zijn uitgenodigd.

Flevo Boys, de winnaars van vorig jaar zijn helaas verhinderd hun titel te verdedigen.

Een jaarlijks terugkerend toernooi voor aantrekkelijke teams die strijden om mooie prijzen. De volgende teams zijn aanwezig op het toernooi en spelen 4 wedstijden in 1 poule: Monnickendam, De Zouaven, Drachtster Boys, Sneek Wit Zwart en Zeerobben.

De organisatiecommissie is erin geslaagd om naast de hoofdsponsor Plus Lunenborg weer 14 sponsoren bereid te vinden om het toernooi financieel mogelijk te maken. Aan die sponsoren is dus veel dank verschuldigd. Samen met 25 vrijwilligers in diverse rollen hoopt de commissie er weer een mooi toernooi van te maken.

Ook dit jaar is de KNVB weer aanwezig met vier talentvolle jonge scheidsrechters, die dit seizoen gepromoveerd zijn naar de Hoofdklasse en zij gaan onder begeleiding van KNVB-scheidsrechter/coördinator Klaas Hofstede hun eerste wedstrijden fluiten op een hoger niveau. Hun coach Kristiaan Bakkelo (oud-scheidsrechter betaald voetbal) zal namens de KNVB ook aanwezig zijn om hen te volgen.

 

Nieuw deze editie is, dat het aanvallend voetbal zal worden beloond met extra punten. Ieder gescoord doelpunt zal een extra winstpunt opleveren, zodat hopelijk vol op de aanval zal worden gespeeld.

Zeerobben is er klaar voor en hoopt dat u als vrijwilliger, toeschouwer, supporter of speler heel veel plezier zult beleven aan mooie en sportieve wedstrijden, waarbij met respect voor elkaar om mooie geldprijzen wordt gestreden.

De wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld en het PLUS-veld van het Oostersportpark. De aftrap is om 10.30 uur en het volledige wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

10:30 – 11:15        Zeerobben – Drachtster Boys                                Veld A

10:30 – 11:15        Monnickendam – SWZ Boso Sneek   Veld B (Plusveld)

11:35 – 12:20        Drachtster Boys – De Zouaven                              Veld A

12:40 – 13:25        Zeerobben - Monnickendam                                  Veld A

12:40 – 13:25        De Zouaven – SWZ Boso Sneek                           Veld B (Plusveld)

13:45 – 14:30        Drachtster Boys – SWZ Boso Sneek  Veld A

14:50 – 15:35        Drachtster Boys – Monnickendam     Veld A

14:50 – 15:35        Zeerobben – De Zouaven                      Veld B (Plusveld)

15:55 – 16:40        Zeerobben – SWZ Boso Sneek                              Veld A

15:55 – 16:40        Monnickendam – De Zouaven                              Veld B (Plusveld)

|Doorsturen