Voetbal

De seniorenteams van fc Harlingen

Ondanks de meivakantie ging bij de overige seniorenteams de competitie ‘gewoon’ door en werd er afgelopen weekend volop gevoetbald.

Fc Harlingen 2

Met nog vier uit- en één thuiswedstrijd heeft het Tweede nog een druk programma voor de boeg. De eerste uitwedstrijd werd op woensdagavond in Oentsjerk gespeeld tegen VC Trynwalden 2. Deze werd door de Harlingers verloren met 2-1. Een paar dagen later stond een tripje Terschelling op het programma. In opperbeste stemming werd er om 14.30 uur afgetrapt tegen SC Terschelling 2. Na 90 minuten spelen stond nog steeds de beginstand op het scorebord en hield fc Harlingen maar een puntje over aan deze wedstrijd. Zondag komt Wacker 2 op bezoek. 

 

Fc Harlingen 3

Waar het in november tijdens de uitwedstrijd tegen LSC nog 1-1 bleef, werd er afgelopen zondag overtuigend gewonnen door fc Harlingen 3. Het werd 6-2.

 

Fc Harlingen 4

Het tripje naar Ameland verliep op zijn minst vlekkeloos. Koots had voor vertrek twaalf namen op papier. Helaas meldden twee man zich ziek en zodoende begon Ut Vierde met zijn tienen aan de wedstrijd. Lang hielden ze stand maar bij rust stond het dan toch 1-0. Na de pauze waren de teams qua aantallen in evenwicht toen speler van Geel Wit Niels van der Geest de helpende hand toestak. Toch kon ook hij niet voorkomen dat Geel Wit de wedstrijd won met 4-0.

 

Programma senioren fc Harlingen: * wijzigingen voorbehouden

Vrijdag 12 mei:

De Vrouwen 30+ spelen vanaf 19.00 uur in Tzum tegen de 30+ teams van Tzum, SC Franeker en LAC Frisia.

De mannen van 45+ spelen vanaf 19.30 uur in Leeuwarden en gaan het opnemen tegen de 45+ teams van v.v. Nicator , AVC Sexbierum en Blauw Wit '34.

Zaterdag 13 mei:

11.30 fc Harlingen VR1 – St. Dronrijp/Foarut VR2

Zondag 14 mei:

12.00 fc Harlingen 2 – Wacker 2

14.00 Black Boys 1 – fc Harlingen 1

|Doorsturen

BuienradarAgenda