De meisjes van fc Harlingen

Uniek voor Harlingen en omstreken om in vier verschillende leeftijdscategorieën meisjesteams te hebben maar bij fc Harlingen is de kop eraf en zijn de meisjesteams begonnen aan de competitie.

Tegen een sterk St. Annaparochie MO15-1 werd er toch nog een punt gepakt door fc Harlingen MO15-1.

Fc Harlingen MO11-1

Wat was het spannend voor de meisjes van het nieuwe MO11 team afgelopen zaterdag. De allereerste wedstrijd in een nieuwe opstelling. Trainers Saskia Helvrich-Kuper en Tjeerd Jan van Eijck hadden er na een volle trainingsweek alle vertrouwen in. In deze eerste klasse competitie waren de meisjes van Blauw Wit MO11-1 de allereerste tegenstander en dat zijn niet de minste. Maar fc Harlingen liet zich niet zomaar uit het veld slaan en ging er voor. Helaas geen doelpunten gemaakt maar de eerste wedstrijd is een feit. Op naar zaterdag, dan spelen de meisjes om 11.00 uur in Dronrijp tegen SJO DFC MO11-1.

Fc Harlingen MO13

De wedstrijd tegen de MO13-1 van SJO Feanstars werd verplaatst en zodoende waren de meisjes van MO13-1 afgelopen zaterdag vrij. Komende zaterdag speelt MO13-1 thuis en dan gaan ze het vanaf 10.00 uur opnemen tegen FVC MO13-1.

Fc Harlingen MO15

Met een gelijkspel (1-1) tegen St. Annaparochie MO15-1 begint fc Harlingen meer dan prima deze competitie in de tweede klasse. Zaterdag staat Beetgum MO15-1 op het programma en deze wedstrijd begint om 9.00 uur bij fc Harlingen.

Fc Harlingen MO17

Tegen LSC moet fc Harlingen altijd extra strijden voor de punten, zo ook afgelopen zaterdag. Met een comfortabele 0-2 voorsprong deed LSC tijdens de tweede helft toch nog iets terug en werd het de laatste 10 minuten nog billenknijpen. Door de 1-2 winst gingen de 3 punten uiteindelijk mee naar Harlingen. Zaterdag wederom naar Sneek, dan voor de uitwedstrijd tegen vv Sneek Wit Zwart MO17-2.