Voetbal

De meiden van Zeerobben

Nou dat was nog eens een start van de bekercompetitie voor de meiden van Zeerobben. MO13-1 was thuis veel te sterk voor de meiden van Berlikum. Het werd een score met dubbele cijfers.

Al vroeg in de ochtend begon het bekeravontuur voor MO13-1 met een monsterscore tegen Berlikum. (Foto: Frans Bode)

Een goed begin dus van de bekercompetitie. Eens kijken of de meiden dit vast kunnen houden en zaterdag dit tegen fc Harlingen een vervolg kunnen geven. Ze zullen er alles aan doen om ook op de Vierkantsdijk een goed resultaat te behalen. Naaste concurrent in deze poule lijkt L. Zwaluwen te worden die haar eerste wedstrijd ook met dubbele cijfers won van… fc Harlingen.

De meisjes van MO15-1 moeten wel met een heel voldaan gevoel terug zijn gekomen vanuit Sneek waar met 2-3 werd gewonnen van vv Sneek Wit Zwart. Dat zijn de mooiste overwinningen. In deze poule won sc Bolsward met 3-0 van Oosterlittens. Zaterdag treffen Zeerobben en sc Bolsward elkaar op het Oostersportpark. Na al deze successen konden de vrouwen van VR1 natuurlijk niet achterblijven en dat deden ze dan ook niet. Op de Vierkantsdijk ondervonden de vrouwen weinig weerstand van de vrouwen van fc Harlingen.

Zeerobben was zowel op technisch als tactisch als ook op conditioneel gebied toch al een stap verder maar hield het uiteindelijk bij 0-6 voor gezien. Het verdere bekerprogramma is op dit moment nog niet bekend. Zaterdag begint de competitie voor VR1 met een thuiswedstrijd tegen Franeker. MO15-1 speelt thuis tegen sc Bolsward voor de beker en MO13-1 gaat op bezoek bij fc Harlingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda