Voetbal

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 hadden wat pech afgelopen week. De volgende ronde in de beker werd wel gehaald maar zij zagen hun eerste competitiewedstrijd tegen Ternaard niet doorgaan omdat de tegenstander niet genoeg speelsters had. En afgelopen weekend waren de dames vrij. Morgen een nieuwe kans als VR1 uit speelt tegen ST Wardy/Birdaard. 

Dat MO17-1 een goede ploeg heeft is wel bekend en dat maakten ze afgelopen zaterdag weer waar. De eerste competitiewedstrijd uit tegen ONT werd met maar liefst 11-0 gewonnen. Morgen de thuiswedstrijd tegen meiden van Frisia die afgelopen zaterdag niet actie kwamen. Het lijkt bijna gewoon te worden waar niemand meer van op ziet. Winst voor MO13-1. Na alle wedstrijden in de beker gewonnen te hebben werd ook de eerste competitiewedstrijd uit tegen Heerenveense Boys met 3-0 gewonnen. Morgen een goede testcase als de meisjes tegen vv Heerenveen moeten aantreden die afgelopen zaterdag met 7-0 van St. Anna wonnen. Gaat vast spannend worden. 

De thuiswedstrijd van MO13-2 tegen Franeker ging afgelopen zaterdag helaas niet door. Morgen reizen de meisjes van MO13-2 af naar ST Stiens/DTD. Ook Stiens zag vorige week haar wedstrijd afgelast worden zodat het voor beiden morgen de eerste competitiewedstrijd wordt. De wedstrijd begint al om 9.00 uur dus vroeg uit de veren. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda