Voetbal

De meiden van Zeerobben

Voor de Meiden van Zeerobben was het afgelopen weekend nog een vrij weekend. Voor de MO11 stond er wel een bekerwedstrijd tegen Harkema Opeinde op het programma maar die kon niet door gaan. Die wedstrijd werd afgelopen week op het Oostersportpark ingehaald.

 

De vrouwen van VR1 hadden veel pech de afgelopen week. Het team draait goed, traint volop en was klaar voor de topper tegen SDS afgelopen woensdag maar die wedstrijd werd geannuleerd door de tegenstander. Toen er vervolgens bericht kwam van de vrouwen van fc Harlingen dat ook zij geen team op de been konden brengen voor morgen was de teleurstelling groot. Dan maar oefenen om toch een beetje in het ritme te blijven. Afgelopen woensdag speelden de vrouwen tegen AVC en na een uitstekende tweede helft wonnen de vrouwen van Zeerobben met 1-5.

Morgen een spannende dag voor MO15-5M. Zij ontmoeten voor de tweede keer dit seizoen de jongens van fc Harlingen. Voor de winterstop werd de wedstrijd met 2-1 gewonnen door de meiden. Morgen dus opnieuw de derby op het Oostersportpark.

Een zware dobber voor MO13 morgen. Dan treffen ze thuis om 8.45 uur de meisjes van SDS die op een derde plaats staan en nog geen wedstrijd verloren hebben. De meisjes van MO11 zagen hun bekerwedstrijd tegen Harkema Opeinde afgelast worden. De wedstrijd werd afgelopen woensdagavond ingehaald en door een uitstekende 1-4 overwinning gaat MO11 door in de beker. Voor de meisjes van MO11 staat er morgen een verre reis op het programma. Zij gaan op bezoek bij VEV ’67 in Leek. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda