Voetbal

De meiden van Zeerobben

Een kort overzicht van de Meiden van Zeerobben deze week en dat heeft alles te maken met het niet doorgaan van alle wedstrijden zowel bij de meisjes als bij de Vrouwen. 

De vrouwen van VR1 zagen de topper tegen SDS verplaatst naar woensdagavond 26 februari aanstaande. SDS heeft vijf punten meer dus dat wordt een cruciale wedstrijd. Maar eerst is er de dag van morgen. Dan speelt VR1 thuis om 13.30 uur tegen Oudega.

De meiden van JO15-5 hadden zich enorm verheugd op een terugkeer in de jongenscompetitie en baalden dan ook stevig toen de tegenstander FVC verstek moest laten gaan. Morgen een nieuwe kans tegen St. Jacob. Die begonnen hun competitie goed met een 8-1 overwinning op SJO DFC. Aan de bak dus. De wedstrijd begint in St. Jacobiparochie om 11.30 uur.

De meisjes van MO13-1 hadden teveel afmeldingen en moeten de wedstrijd tegen St. Anna binnenkort inhalen.

De meisjes van MO11-1 stonden ook te popelen om weer te beginnen na de voorbereiding maar zagen de wedstrijd tegen SJO DFC ook niet doorgaan. De tegenstander had helaas ook te kampen met veel afmeldingen. Morgen een thuiswedstrijd voor MO11-1 tegen Blauw Wit. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda