Voetbal

De meiden van Zeerobben

De vrouwen van VR1 hadden tegen ST Dronrijp/Foarut de smaak weer te pakken. Thuis werd er met 5-3 gewonnen. Dat brengt deze ploeg inmiddels op een derde plaats op slechts twee punten achterstand van de nummer twee GAVC.

 

De vrouwen zijn nog niet klaar en moeten dit jaar nog twee wedstrijden spelen. Morgen uit naar Zevenhuizen en volgende week de laatste uitwedstrijd, die eerder afgelast werd, tegen Scharnegoutum. Gaat het nog lukken om als tweede te eindigen?

 

Wat een fantastische eerste seizoenshelft hebben de meisjes van JO15-5M achter de rug in de jongenscompetitie met, zo meldt Zeerobben, als absoluut hoogtepunt de overwinning op de jongens van stadgenoot fc Harlingen. Afgelopen week werd de competitie afgesloten met wederom een winstpartij. Uit werd er met 1-2 gewonnen van Hielpen. Dat brengt de meiden voorlopig op een mooie vierde plaats. Dik tevreden dus en daarom na de winterstop wederom in de jongenscompetitie.

 

De meiden van MO13-1 hebben het naar hun zin maar verloren helaas met 10-0 van MKV. Morgen staat de laatste wedstrijd van dit jaar op het programma tegen SDS. Die staan slechts twee plaatsjes boven Zeerobben. Gaat het dan misschien toch gebeuren?

 

MO11-1 weet van geen ophouden. De thuiswedstrijd tegen SWZ Boso Sneek werd met 10-0 gewonnen. Kampioen waren de meisjes al maar de huldiging was afgelopen zaterdag. Wat een mooi feestje was dat toen alle meisjes apart naar voren werden geroepen en uiteindelijk gezamenlijk de schaal in ontvangst mochten nemen. Morgen de laatste wedstrijd van dit jaar tegen Harkema Opeinde.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda