Voetbal

De meiden van Zeerobben

Na de 0-0 vorige week tegen de nummer twee GAVC stond er afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Mulier op het programma.

 

Mulier staat onderaan maar bleek een taaie tegenstander. Toch werd er gewonnen. De uitslag had, gezien het aantal kansen, wel wat hoger mogen uitvallen wellicht maar 2-0 levert ook gewoon drie punten op en een mooie derde plaats. Morgen de lastige uitwedstrijd tegen ST Stiens/DTD VR3 maar op het laatste moment is bekend geworden dat de tegenstander niet genoeg speelsters heeft en dus is de wedstrijd uitgesteld.

Laat de meiden van JO15-5M maar schuiven in die jongenscompetitie. Vorige week werd er al gewonnen van fc Harlingen en afgelopen zaterdag werd er wederom gewonnen. De uitwedstrijd in Bolsward eindigde in een 0-3 overwinning. JO15-5M staat keurig op een zesde plaats in de competitie en heeft nog twee wedstrijden te spelen. Is de top drie haalbaar?

De sfeer binnen MO13-1 is top. Ondanks de verliespartijen vinden de meiden het nog steeds erg leuk en is de sfeer dus goed. Dit keer werd er met 16-0 van de koploper Leovardia verloren maar morgen gaan de meisjes er gewoon weer voor in de thuiswedstrijd tegen Geel Wit.

MO11-1 is op papier nog geen kampioen maar geen mens die daar nog aan twijfelt. Met 21 punten uit zeven wedstrijden staan ze fier bovenaan. Morgen de thuiswedstrijd tegen Urk. Altijd leuk.

|Doorsturen

BuienradarAgenda