Voetbal

De Meiden van Zeerobben

Het gaat maar goed met VR1 van Zeerobben. Er wordt volop getraind door deze groep en dat komt de prestaties ten goede. Vorige week werden er nog twee punten verspeeld in de slotfase maar afgelopen zaterdag kwam de overwinning niet in gevaar. SWZ Boso Sneek werd met 4-1 verslagen en dat brengt VR1 op een keurige vierde plaats met nog maar twee punten achterstand op de nummer twee. En de nummer twee is GAVC en wie komt er morgen op bezoek? Inderdaad: GAVC. Zeerobben kan goede zaken doen dus. 

Weer geen overwinning voor JO15-5M maar wel weer een goede wedstrijd van de meiden. Het is te zien dat de meiden in deze jongenscompetitie wekelijks beter worden. Na de 1-1 kon de wedstrijd alle kanten op. Nu was het SJO DFC dat in de slotminuten nog twee keer scoorde maar wie weet gaat het morgen tegen fc Harlingen wel beter. Al weken wordt er uitgekeken naar deze wedstrijd. De meiden van Zeerobben tegen de jongens van fc Harlingen. Vroeg uit de veren want de wedstrijd begint al om 8.45 uur.

MO13-1 gaat stukje bij beetje vooruit. De uitslagen met dubbele cijfers ligt achter hun. Nu werd er maar met 5-0 verloren van de nummer twee Hardegarijp. Wie weet liggen er kansen morgen in thuiswedstrijd tegen SJO Feansters MO13-1.

De meiden van MO11-1 zijn toe aan een feestje en dat feestje gaat er ook komen alleen weten we nog niet wanneer. Afgelopen zaterdag werd SWZ Boso Sneek met maar liefst 15-0 aan de kant gezet. Morgen komt de nummer twee van de ranglijst, Heerenveense Boys, naar het Oostersportpark.

De liefhebbers van meiden/vrouwenvoetbal komen morgen wel aan hun trekken want alle teams spelen morgen een thuiswedstrijd. JO15-5 bijt om 8.45 uur het spits af en VR1 sluit om 14.00 uur af met de topper tegen GAVC. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda