De Meiden van Zeerobben

Na de monsterzege van VR1 vorige week aan de Vierkantsdijk werd er afgelopen opnieuw gewonnen door VR1. Daarvoor moest wel afgereisd worden naar Oudemirdum met een krappe selectie maar dat mocht een goed resultaat niet in de weg staan zo bleek.

Met een 7-2 overwinning kwamen de vrouwen terug in de Robbenplaat wat natuurlijk nog even gevierd werd. Zeerobben is inmiddels opgerukt naar de vierde plaats op slechts drie puntjes achterstand van koploper SDS. Morgen wederom een uitwedstrijd voor VR1. Om 14.00 uur spelen ze in en tegen Oudega.

JO15-5M doet het goed in de jongenscompetitie Tegen ST IJVC/Blauwhuis stonden de meiden in de rust met 2-0 achter. Na de rust kwamen ze nog terug tot 2-1 maar toen het 3-1 werd was het ijs gebroken voor de tegenstander en maakten de meiden onnodige fouten waardoor de eindstand 6-1 werd. Zaterdag wederom een uitwedstrijd. In Oppenhuizen spelen de meiden tegen TOP ’63.

De wedstrijd van MO13-1 tegen MKV was verplaats naar afgelopen woensdag. De meiden uit Leeuwarden waren net iets sterk voor Zeerobben en wonnen met  4-0. Morgen spelen de meiden wederom thuis en wel wel tegen Friese Boys.

MO11-1 genoot nog van een vrije zaterdag maar mogen morgen ook weer aan de bak. Dan staat er een uitwedstrijd tegen de nummer drie, sc Bolsward, op het programma.