Voetbal

De Meiden van Zeerobben

De laatste loodjes wegen vaak het zwaarst. Niet voor de meiden van Zeerobben. Inmiddels is de derde kampioen gehuldigd. MO15-1 werd vorige week plots kampioen in de 1ste klasse van de voorjaarscompetitie. Afgelopen zaterdag lieten ze nog even zien waarom ze kampioen zijn geworden. Verder verloren MO11-1 en VR1 hun wedstrijd en lieten de meiden van MO13-1 bij hun tegenstander ook maar even blijken waarom ze kampioen zijn. VR2 was al klaar voor dit seizoen.

 

Zeerobben VR1

Geen wanprestatie voor Vrouwen 1, nee eerder een wedstrijd met een uitslag die gezien de stand in de competitie eerder terecht was. Toch was het voor Frisia VR1 niet een ‘walk over’ die ze misschien wel verwacht hadden. Zeerobben wist tot in de tweede helft de nul te houden met zelfs redelijke doelkansen. Frisia moest winnen om koploper te blijven en een grotere kans op het kampioenschap zeker te stellen. Zeerobben verloor de wedstrijd met 0-2. Morgen de laatste wedstrijd van dit seizoen voor VR1. Op Sportpark It Gryn in Stiens wordt er om 12.30 uur afgetrapt tegen Stiens VR2.

 

Zeerobben VR2

Geen wedstrijd voor de dames van VR2 afgelopen zaterdag. De competitie van de VR2 werd vorige week woensdag afgerond met een wedstrijd tegen Arum VR1. Zoals verwacht wisten de Zeerobben ook deze wedstrijd met dubbele cijfers te winnen. Op het Oostersportpark wist Zeerobben met 11-2 te winnen van de ploeg uit Arum.

 

Zeerobben MO15-1

Na het geheel nog niet verwachte kampioenschap voor MO15-1 werden de meiden afgelopen zaterdag gehuldigd op de Robbenplaat. Na de ontvangst van de kampioensschaal en de nodige felicitaties kon er een klein feestje gehouden worden. Het grote vieren moesten de dames op een later tijdstip doen want er moest nog wel even gevoetbald worden. In Leeuwarden moesten de dames nog aantreden tegen het MO15-1 van LAC Frisia. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Afgelopen woensdag speelden de meiden van MO15-1 hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Bolsward MO15-1. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Met name in de eerste helft kreeg Zeerobben veel kansen maar benutte die niet. Na de 0-1 achterstand werd de 1-1 nog wel gescoord diep in de tweede helft.

 

Zeerobben MO13-1

Deze meiden reisden voor de laatste keer dit seizoen af voor een uitwedstrijd naar Marknesse. Tegen het MO13-1 van SVM werd er keurig gewonnen met 3-5 door de Harlingers. Met deze winst zijn de meiden dan echt ongeslagen kampioen geworden. Gehuldigd zijn ze al en ze kunnen terug kijken op een zeer geslaagde tweede seizoenshelft. Geen wedstrijd meer dus voor de dames. Wat nog rest is nog een onderling toernooitje voor de Zeerobben vrouwen en meisjes.

 

Zeerobben MO11-1

De meisjes van MO11-1 zullen het vast niet erg vinden dat het seizoen voorbij is. De hoofdklasse was voor de meisjes een treetje te hoog. De meeste wedstrijden werden door de Robjes verloren. Zo ook de wedstrijd van afgelopen zaterdag. In Heerenveen moesten de meisjes een behoorlijke nederlaag incasseren. Van de Heerenveens Boys MO11-1 werd er met 11-0 verloren. De meisjes verdienen toch een complimentje. Het enthousiasme bleef gedurende dit seizoen. Ook voor deze meiden is het seizoen al voorbij en er zijn geen wedstrijden meer alleen een toernooitje rest nog op 8 juni.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda