Voetbal

Zeerobben MO13-1 en MO15-1 kampioen

De Meiden van Zeerobben

Het seizoen loopt bijna op zijn eind en langzaam worden de resultaten van de teams bekend. Zo ook de kampioenen. Bij de vrouwen en meiden van Zeerobben werd VR2 een paar weken geleden al kampioen. Afgelopen zaterdag zijn daar twee bij gekomen. MO13-1 en MO15-1 mogen zich sinds zaterdag voorjaarskampioen noemen van het seizoen 2018/2019. Een prachtig resultaat van de meiden van Zeerobben. Drie kampioenen in één seizoen is best uniek te noemen. Zo zie je maar dat de vrouwen het ook bij Zeerobben goed doen.

Zeerobben VR1

De dames van VR1 hadden afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen MKV’29 VR1. Gezien de resultaten van de afgelopen weken was de kans op winst in Leeuwarden vrij reëel. Helaas verloren de Harlingers in de laatste fase van de wedstrijd. De scheids gaf de Leeuwarders een discutabele strafschop. Omdat de VAR het liet afweten moesten ze de beslissing van de scheids accepteren en moest de bal op de stip. Een 3-2 verlies maar niet met slecht voetbal, zuur dat wel. Morgen spelen de dames voor de laatste keer in deze formatie thuis op het hoofdveld tegen koploper LAC Frisia VR1. De dames willen zeker nog een keer stunten op het Oostersportpark. Aanvang wedstrijd is om 12.45 uur.

 

Zeerobben VR2

Ook de dames van VR2 hadden een wedstrijd in Leeuwarden en ook op het zelfde sportpark als de VR1. Maar zij speelden tegen Leeuwarder Zwaluwen VR3. Als een ware kampioen zorgden zij er natuurlijk voor dat er weer ruim gewonnen werd. Het is voor de robbenvrouwen bijna geen uitdaging meer om met 0-11 weer huiswaarts te keren. Maar ze hebben in ieder geval goed aan de afronding kunnen werken. Morgen geen wedstrijd voor de dames, komende woensdagavond zullen de dames Arum VR1 ontvangen op het Oostersportpark. Plaats en tijd van handelen is veld C om 19.00 uur.

 

Zeerobben MO15-1

Hoewel ze er eigenlijk nog niet vanuit gingen, werden de meiden van Zeerobben MO15-1 zowaar kampioen afgelopen zaterdag. De wedstrijd tegen SC Bolsward MO15-2 werd door de robbenmeiden keurig met 5-1 gewonnen. Een stapje dichterbij het kampioenschap dachten ze. Franeker, die tweede stond, moest ook nog spelen tegen derde op de ranglijst MKV’29 MO15-1. Omdat de Franekers die wedstrijd later op de zaterdag verloren werd Zeerobben zowaar kampioen in de 1ste klasse. Met zes punten voor op MKV en een wedstrijd minder gespeeld kunnen de meiden niet meer worden ingehaald en mogen de meiden binnenkort worden gehuldigd. Morgen gaan de meiden als kampioen op visite bij LAC Frisia MO15-1. Om 12.15 uur zal de aftrap zijn op Sportpark De Magere Weide.

 

Zeerobben MO13-1

Eerst een wedstrijd tegen sv Urk MO13-1 winnen met dubbele cijfers en dan als overtuigend kampioen een heus feestje bouwen. Dat deden de meiden van MO13-1 dan ook niet met tegenzin afgelopen zaterdag. Ze lieten zien dat ze ware kampioenen zijn door Urk MO13-1 met 12-3 huiswaarts te sturen. Na de wedstrijd werden de meiden door coördinator voor de meiden, Linda Brandsma, in de kantine gehuldigd. Morgen reizen de meiden af naar Marknesse voor de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen SVM MO13-1. De wedstrijd begint om 10.30 uur op Sportpark De Punt. Het zal vast een mooie reis worden als kampioen.

 

Zeerobben MO11-1

Hoewel de meiden hoopvol in de Hoofdklasse werden ingedeeld, was het niet echt een succes te noemen. Tot op heden hebben de meisjes nog maar één wedstrijd weten te winnen. Ook afgelopen zaterdag moesten de meisjes een verlies incasseren. Van CVVO MO11-1 uit Lemmer werd met 1-2 verloren. Er werd niet dik verloren maar het blijft toch verliezen. Morgen spelen de Zeerobjes ook hun laatste wedstrijd. De tegenstander deze laatste speeldag in het MO11-1 van de Heerenveense Boys. Wie weet komen ze wel met de drie punten huiswaarts. Alles is mogelijk.

|Doorsturen

BuienradarAgenda