De Meiden van Zeerobben

Na twee weken meivakantie was er afgelopen zaterdag eindelijk weer een speeldag. VR1, VR2, MO13-1 en MO11-1 hadden een wedstrijd, alleen MO15-1 moest nog even een weekje wachten. Zij mogen morgen weer aan de bak. De resultaten waren goed afgelopen zaterdag. Winst voor VR1, VR2 en MO13-1. MO11-1 moest helaas weer een verlies incasseren.

Zeerobben VR1

Voor de dames van VR1 was het afgelopen zaterdag de vierde keer op rij dat ze punten scoorden. Thuis tegen Leovardia VR1 wisten ze maar liefst zes keer het net te vinden. Die doelpunten vielen allemaal in de tweede helft van de wedstrijd. In de eerste helft leek het er aanvankelijk niet op dat de Robbenvrouwen zes keer zouden scoren. In de rust verzekerden de dames de coach dat de eerste helft slechts een training was en ze het in de tweede helft zouden maken. Daar was geen woord aan gelogen. Ze wisten de wedstrijd met 6-0 te winnen. Morgen gaan de dames op visite bij MKV’29 VR1. Om 14.00 uur is de aftrap op Sportpark Nylan in Leeuwarden.

Zeerobben VR2

De kersverse kampioen VR2 willen graag aan het einde van het seizoen zeggen dat ze ongeslagen kampioen zijn geworden dit seizoen. Dus zijn ze ondanks hun al binnengehaalde kampioenschap nog even gebrand om van elke tegenstander te winnen. De tegenstander van afgelopen zaterdag, Hardegarijp VR2, heeft dat aan den lijve ondervonden. De ploeg werd met 7-1 verslagen. Ook de doordeweeks uitwedstrijd tegen ONB VR1 werd gewonnen, al was dat gezien de uitslag nog niet zo simpel. De Harlingers wisten uiteindelijk met 3-4 te winnen in Drachten. Morgen gaan de dames op visite bij Leeuwarder Zwaluwen VR3. De aftrap is om 12.45 uur op Sportpark Nylan in Leeuwarden.

Zeerobben MO15-1

Geen wedstrijd afgelopen zaterdag voor de meiden van MO15-1. Morgen staat om 8.45 uur SC Bolsward MO15-2 op het programma. De Harlingers zijn in topvorm en zullen koste wat kost de drie punten naar binnen willen hengelen. Er staat voor hen namelijk een kampioenschap op het spel. Op dit moment staat de ploeg vijf punten voor op rivaal Franeker MO15-1. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van het Oostersportpark.

Zeerobben MO13-1

Grote dag morgen voor de dames van Zeerobben MO13-1. Zij zijn in principe al kampioen van het voorjaar 2019, maar moeten natuurlijk nog wel gehuldigd worden. Dat is natuurlijk het mooist op de thuisbasis. Dat zal morgen zijn na de wedstrijd tegen Urk MO13-2. Afgelopen zaterdag reisden de dames af naar Meppel. Daar werd met overmacht gewonnen van ST FC Meppel/Alcides MO13-3. Met de 0-6 overwinning was het kampioenschap daar al een feit. Morgen dus dé kampioenswedstrijd met direct daarna de huldiging. De aftrap is om 10.15 uur. MO13-1 is de tweede kampioen van dit seizoen bij de Meiden van Zeerobben.

Zeerobben MO11-1

Geen echt leuk seizoen voor de meiden van MO11-1 in de Hoofdklasse. Zij moesten net zoals de vorige wedstrijd een verlies accepteren. Van Urk MO11-1 werd afgelopen zaterdag met 1-4 verloren. Morgen komt C.V.V.O MO11-1 een bezoekje brengen aan het Oostersportpark. Misschien hebben de meiden dan een kansje op winst want die ploeg staat net een plaatsje hoger met hetzelfde aantal punten. De wedstrijd begint om 8.45 uur op het PLUS-veld. We duimen voor de meiden van Zeerobben.